Weekhoroscoop

Nu we je gedetailleerd geïnformeerd hebben over de dagelijkse horoscoop, is de volgende stap de weekhoroscoop. De weekhoroscoop kun je ook gratis in je mailbox ontvangen, maar je kunt het ook nu lezen als je wilt weten welke spannende en ontspannende gebeurtenissen er de komende week kunnen plaatsvinden.

Onthoud altijd: aan het begin van de week verversen we deze pagina zodat je altijd de nieuwste informatie over jouw sterrenbeeld kunt lezen. Natuurlijk kun je ook even bij de andere sterrenbeelden kijken. Misschien heb je er een speciale reden voor? Een kennis, vriend, buur, partner of je eigen kind is jarig en je wilt zien hoe de sterren staan voor je geliefde.

De weekhoroscoop is opgeslagen

Dit is heel belangrijk! Elke weekhoroscoop wordt door ons opgeslagen. Het is dus niet weg. Je kunt altijd terugbladeren totdat je de juiste week horoscoop vindt. Je kunt ook zien of de weekhoroscoop is uitgekomen zoals jij had verwacht. En zo niet, dan is dat niet zo erg omdat het uiteindelijk afhankelijk is van je eigen gedachten. We hebben het al eerder gezegd, maar herhalen kan vast geen kwaad: “de gedachte is de vader van alle dingen.” Wat je denkt dat wordt meestal ook de werkelijkheid. Lees je weekhoroscoop met deze gedachte in het achterhoofd.

De wekelijkse horoscopen van alle 12 sterrenbeelden

Als je onderaan kijk, dan zie je samenvattingen van de wekelijkse horoscopen voor alle 12 sterrenbeelden. Met één klik kun je gemakkelijk de horoscopen lezen van dierbare vrienden, of zelfs de boze buren. Misschien zie je dan wat uw geliefde, of de niet zo geliefden, staat te gebeuren in de komende week. En als je wilt kun je zelfs je vrienden helpen met tips en adviezen over waar ze de komende week op moeten letten.

Geen weekhoroscoop voor alle sterrenbeelden samen

Bij ons vind je geen weekhoroscoop die voor alle 12 sterrenbeelden tegelijk geldig is, Wij denken dat geen zin heeft omdat dit type horoscoop volgens ons geen bijzondere waarde heeft. We hechten waarde aan een individuele benadering van alle sterrenbeelden want dat is wat we het meest geschikt achten.

Wat brengt deze week?

Wij zorgen voor de weekhoroscoop op onze website omdat we, net als jij, zijn geïnteresseerd in wat er de komende week zal gebeuren. Je krijgt geen exacte details, maar op deze manier kunnen we toch een week horoscoop aanbieden die dichter bij de waarheid ligt dan wat je leest op algemene horoscoopsites. We proberen in elk geval om onze horoscopen op de best mogelijke manier te interpreteren, zodat het een feestje wordt om onze horoscopen te lezen. Pas wel op, want zelfs als we onze weekhoroscoop naar eer en geweten online zetten, zal niet altijd alles gebeuren in je dagelijkse leven. Het is zoals jij denkt. Voor de een is het zinvol en de ander slaat het in de wind.

Contact

Je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Of het nu is om een compliment te geven of om kritiek te uiten, je kunt het doen via ons contactformulier. Bevalt onze site goed, deel deze dan gerust met anderen via je sociale netwerken, zoals Twitter of Facebook. We hopen in ieder geval dat je onze site regelmatig wilt bezoeken en dat de weekhoroscoop precies uitpakt zoals jij het je voorstelt.

Overzicht houden met de weekhoroscoop

Wist je dat onze wekelijkse horoscoop regelmatig door meer dan 40.000 mensen week na week gelezen wordt? Dat aantal neemt snel toe en het zijn zowel mannen als vrouwen van heel jong tot oud. Lezers tussen 15 en 80-jaar oud checken regelmatig hun horoscoop bij ons. En deze mensen kijken regelmatig omdat ze dan een idee krijgen of ze de komende weel leuke of minder leuke gebeurtenissen kunnen verwachten. De nadruk ligt op “kunnen”, want uiteindelijk is alles alleen maar zo erg als je zelf kunt voorstellen. Dus blijf positief, want dan kan er weinig mis gaan. Hoe je dan kijkt naar bestaande problemen, zegt ook iets over de wil om problemen op te lossen.

Ken je NIPSILD?

NIPSILD is een afkorting van: “Denk niet in problemen, maar in oplossingen!” Houd dit principe altijd in gedachten, ook als de wekelijkse horoscoop niet altijd uitpakt zoals je wilt. Het is meer dan alleen maar een voorspelling voor de komende week. Je kunt onze wekelijkse horoscoop zien als leverancier van veel informatie, dus je kunt er heel veel kennis mee op doen. Je begrijpt dat je een heleboel dingen in jezelf kunt vinden. Pas als je dat begrijpt, dan is de wekelijkse horoscoop echt zinvol. En als je je probeert te herinneren wanneer de weekhoroscoop klopte, dan lag dat zeker niet alleen aan onze goede weekhoroscoop. Nee, wat eigenlijk heeft geholpen, heeft iets te maken met jezelf. En deze kleine details staan meestal ergens tussen de regels. Kijk gewoon naar jezelf en dan weet je waar we het hier over hebben.

Lees de wekelijkse horoscoop

Klik nu hieronder voor het juiste sterrenbeeld om je horoscoop te lezen. Kies hierbij eerst een week:

  • De afgelopen week
  • De huidige week
  • De volgende week

En hier zijn de sterrenbeelden:

Ram 21.03. – 20.04

Stier 21.04. – 20.05

Tweelingen 21.05 – 21.06

Kreeft 22.06 – 22.07

Leeuw 23.07 – 23.08

Maagd 24.08 – 23.09

Weegschaal 24.09 – 23.10

Schorpioen 24.10. – 22.11

Boogschutter 23.11 – 12.21

Steenbok 12.22 – 20.01

Waterman 21.01 – 19.02

Vissen 20.02 – 20.03

Tot slot

Dus, hoe zal de volgende week voor jou uitpakken? Worden de komende dagen romantisch, spannend, opwindend of liever stil en eenzaam? Krijg je binnenkort die nieuwe baan? Misschien ga je een stap omhoog op de carrièreladder. Het kan ook dat het nodig is om van carrière te veranderen of dat je op een andere manier ergens afscheid van moet nemen. 7 Spannende of ontspannende dagen – daarvoor bieden wij onze weekhoroscoop aan.

Wij wensen je veel kracht en vreugde toe en ook het juiste inzicht waarmee je je wekelijkse horoscoop op juiste wijze kan interpreteren. Maak je geen zorgen, het zal zeker mis gaan. Nee, denken aan “NIPSILD”. Het is jouw verantwoordelijkheid hoe de horoscoop uiteindelijk voor jou uitpakt. Het is niet nodig om er tegen te vechten. Probeer het eens, maar dan de andere kant op! Dan verandert meteen je houding! Waar je eerst “tegen” was, vervang je door de gedachte: “ik kies voor iets beters!”. Ik wil het beste uit mijn leven halen en dat is niets meer dan dat je niet in problemen, maar in oplossingen denkt!

Als je met deze gedachten je wekelijkse horoscoop bekijkt, dan hebben we je de juiste informatie gegeven. En zoals je inmiddels weet is de tevredenheid van onze lezers ons bijzonder dierbaar. We willen dat het met jou zo goed gaat als je je maar bedenken kunt. Hopelijk is dit nu duidelijk. In het volgende deel vertellen we je graag wat meer over onze maandhoroscoop.