Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Steenbok

Sterrenbeeld: Steenbok


Element: Aarde. Planeet: Saturnus.
Eigenschappen: Ambitieus, tijdloos, berekenend en voortstuwend.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Net zoals het symbool dat hun sterrenbeeld draagt zijn Steenbokken geneigd om steeds hoger en hoger te klimmen, altijd maar naar de top, zonder zich te verstappen. Ze gaan bijzonder doelgericht te werk en weten vaak dingen tot een goed einde te brengen, zelfs tegen alle verwachtingen in. Steenbokken werken zich een slag in de rondte om hun doel te bereiken. Dankzij deze doelgerichtheid en zelfdiscipline mag het niet verbazen dat heel wat historische grote namen uit de wetenschap en politiek in het sterrenbeeld Steenbok geboren zijn.

Niets is zo belangrijk voor Steenbokken als succes, presteren en hun doel bereiken. Daarom hechten ze veel belang aan hun levensloop en carrière, en ze zijn onverdraagzaam voor mensen, die niet zo ernstig in het leven staan als zij. Vaak is een Steenbok lid van een denktank, waar ze erg genieten van het hoge academische denkniveau. Steenbokken zijn geboren leiders, wiskundigen, politici en diplomaten. Ze geven zich emotioneel niet graag bloot en bewaken hun hart zo goed mogelijk, maar als je je door dit pantser heen vecht, zal je zien dat je moeite zeker niet voor niets was.

De horoscoop voor Steenbokken

Bijna alle personen met dit sterrenbeeld lezen hun Steenbok horoscoop op deze site. Je kan onze horoscopen altijd op tijd lezen en bovendien zijn ze gratis. Ons sleutelwoord is kwaliteit en dat weten de trouwe bezoekers van onze site maar al te goed. Als jij nog niet bij de trouwe bezoekers hoort, dan zou dat wel eens snel kunnen veranderen, want elke dag ligt er een nieuwe horoscoop Steenbok voor je klaar. Bovendien krijg je bij elke nieuwe Steenbok horoscoop (ook bij de week- en maandhoroscopen) een melding als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Ook kan je deze website toevoegen aan je lijst met favorieten; dan kost het je maar een muisklik om de allerlaatste Steenbok horoscoop te raadplegen. Die laatste nieuwe Steenbok horoscoop werd net als alle andere horoscopen speciaal op unieke wijze uitgeschreven door onze astroloog. Mocht je graag iets veranderd zien aan onze site, twijfel dan niet en stuur ons je idee. Steeds zijn we op zoek naar een betere relatie met onze bezoekers en jij mag ons daar gerust bij helpen.

Goede eigenschappen: Steenbokken zijn geboren talenten in het nemen van logische, realistische beslissingen. Ze houden het hoofd koel en gaan vlot om met bureaucratische processen. In de politiek nemen Steenbokken normaal gezien een centrale plaats in, en hun invloed wordt erg gewaardeerd door andere groepsleden. Hoewel Steenbokken sterk georiënteerd zijn op hun familie, kunnen ze zich afzijdig houden van alle contact als ze vinden dat hun familie een schadelijke of negatieve invloed heeft. Ze hebben erg droge humor: enkel wie met alles lacht, zal ook meelachen als een Steenbok een grapje maakt. Dankzij hun grote intellect en hun analytisch en wiskundig talent zijn Steenbokken vaak de drijvende kracht achter een goed draaiende onderneming of politieke organisatie.

Minder goede eigenschappen: Omdat Steenbokken erg geïnteresseerd zijn in het grotere geheel, maar net zo goed in de kleinste details, kunnen ze vervelend overkomen voor anderen die hen niet begrijpen. Oppervlakkig gezien zijn ze gevoelloos, terwijl hun emoties diep binnenin wel woeden. Steenbokken laten vaak een gierige en egoïstische indruk na, en ze worden er wel eens van verdacht een oplossing voor zich te houden, puur voor eigen gewin. Een Steenbok wil niet falen; mocht dit toch gebeuren, dan willen ze de realiteit soms niet onder ogen zien.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
4.03 (80.67%) 60 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster