Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Steenbok

Sterrenbeeld: Steenbok


Element: Aarde. Planeet: Saturnus.
Eigenschappen: Ambitieus, tijdloos, berekenend en voortstuwend.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Horoscoop Steenbok

 

Basisinformatie over het sterrenbeeld Steenbok

 

Het element van Steenbok is de aarde en de dominante planeet is Saturnus. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Steenbok, worden gezien als berekenend, ambitieus en vol energie. Zonder hun evenwicht te verliezen, klimmen Steenbokken hoger en hoger in de rangen, zonder dat ze uit balans raken. Ze zijn zeer vastberaden en zijn vaak de enigen die in schijnbaar hopeloze situaties het overzicht houden om daarmee hun ambitieuze doel te bereiken. Om zijn dromen en ideeën te realiseren zal de Steenbok zijn laatste reserves gebruiken. Met zoveel vastberadenheid en zelfdiscipline is het niet verwonderlijk dat veel wetenschappers en staatslieden zijn geboren onder het sterrenbeeld Steenbok.

 

Familie en carrière

 

Voor wie onder het sterrenbeeld Steenbok is geboren, betekent het alles om hun doelen te bereiken. Zijn kijk op werk en gezinsleven wordt gekenmerkt door een ernst. Hij kan intolerant zijn naar mensen die deze levenshouding niet delen. In denktanks, met een hoog academisch niveau, voelt de Steenbok zich bijzonder comfortabel. Dus vind je vaak mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Steenbok in beroepen zoals diplomaat, wiskundige, leider of politicus. Voor deze activiteiten zijn ze zeer geschikt. Hij laat mensen niet echt dichtbij komen, maar wie hardnekkig vol blijft houden en hem blijft benaderen zal uiteindelijk als winnaar uit de strijd kunnen komen.

 

Eigenschappen van sterrenbeeld Steenbok

 

De goede eigenschappen van sterrenbeeld Steenbok

 

Als het gaat om het nemen van realistische en logische beslissingen, dan zijn Steenbokken perfect geschikt. Geen ander sterrenbeeld kan dit even goed en niemand overtreft hen daarin. Als het gaat om het runnen van een grote bureaucratische instelling, dan houdt hij altijd het hoofd koel en zijn geest helder. Hij neemt ook een centrale rol in bij politieke organen en groepen. Collega’s weten zijn expertise te waarderen. Hij is een geboren familiemens, maar alleen zolang er vrede en harmonie heerst. Zijn de conflicten in de familie echter te groot, dan is hij in staat om zijn dierbaren achter te laten.

 

Dat kan niet gebeuren en daarom hebben we een Steenbok horoscoop waarmee de Steenbok kan kijken naar zijn huidige potentieel voor conflicten om zo aan een oplossing te kunnen werken. Deze service is gratis, maar zeker niet voor niets. Horoscopen moeten worden gezien als een leidraad voor het leven, voor erbij.

 

De Steenbok valt op met zijn droge humor. Niet iedereen kan deze humor altijd waarderen, maar dat is niet zo erg. Hij is dankzij zijn goede analytische en wiskundige eigenschappen en zijn superieure intellect een sterke kracht in succesvolle bedrijven, maar ook in politieke organisaties.

 

De minder goede eigenschappen

 

Hij is geïnteresseerd in zowel de grote lijn als de kleine details. Mensen die deze eigenschappen niet begrijpen, kunnen van hem een zeer saaie indruk krijgen. Van binnen suddert een vulkaan, maar van buiten zie je niets. Zijn gevoelens geeft hij doorgaans niet prijs. Steenbokken zijn vaak egoïstisch en gierig. Er wordt ook gezegd dat ze een ​​overdreven bezuinigingsmanie hebben. Er zijn ook een aantal mensen die hem wantrouwen omdat ze denken dat hij voortdurend informatie achterhoudt. Het sterrenbeeld Steenbok haat fouten en als hij een fout maakt, zal hij dat zelden of nooit toegeven aan anderen.

 

Over duidelijkheid en zekerheid in de horoscoop Steenbok

 

Duidelijkheid en zekerheid over alles

 

De Steenbok is een realist en een serieus persoon, die zekerheid en duidelijkheid boven alles stelt. Uitbundig gedrag is hem vreemd. Hij gaat doelgericht door het leven en dat staat voor hem gelijk aan zijn levenstaak. Bij problemen denkt hij niet in problemen, maar in oplossingen. De basis van zijn zelfbewustzijn en zelfvertrouwen is de aanvaarding van verantwoordelijkheid. Koel en zakelijk weet hij altijd zijn talenten en capaciteiten op waarde te schatten.

 

Waar andere dierenriemtekens dingen niet durven omdat het ze zinloos lijken te zijn, pakt de Steenbok ze gewoon op. En omdat hij is gezegend met buitengewone krachten, ijzersterke zelfdiscipline een taaie volharding, zal hij meestal de moeilijkste taken onder de knie krijgen. Helaas ontwikkelt hij daarbij een neiging tot perfectionisme, die het voor hem zelf moeilijk maakt om zelfkritiek te hebben.

 

Inspanning en ambitie in de horoscoop Steenbok

 

Bij de Steenbok komen pure inzet en ambitie vaak in de plaats van vreugde en liefde voor het leven. Hij voelt zich vaak overweldigd door wat hij doet. Alles is hem dan teveel Het kan echter ook anders, want als de Steenbok kijkt naar de sterren en zijn horoscoop Steenbok leest, dan heeft hij in ieder geval een gids die hem begeleidt tijdens de reis. Hij moet echter niet vergeten om het beste van zijn leven te maken en dat het leven niet alleen bestaat uit plichten.

 

Zijn gedrag tegenover anderen wordt helaas vaak gekenmerkt door een zekere ernst en terughoudendheid. Om deze reden zijn mensen geboren onder het sterrenbeeld Steenbok vaak eenlingen. Eén ding is bijzonder opmerkelijk, namelijk het feit dat mensen die een Steenbok als partner of vriend hebben, zeker kunnen zijn van hun rotsvaste trouw. Voor een Steenbok is onvoorwaardelijke betrouwbaarheid altijd belangrijker dan gloeiende passie.

 

Liefde en relaties van sterrenbeeld Steenbok

 

Het liefdesleven van de Steenbok

 

Veel Steenbokken komen, ondanks hun charisma en charme, afstandelijk over op andere mensen. Steenbokken zijn zelden degenen die de eerste stap zetten. Alleen bij een bepaalde mate van vertrouwen en bij nadere kennismaking komt hun seksuele intensiteit aan het licht. De Steenbok is gereserveerd, knap en straalt een zeker gezag uit. Gedisciplineerd, goed verzorgd en met een zekere ernst benadert hij het object van zijn verlangen. Net als alle aardetekens heeft ook de Steenbok een aanhoudende en sterke seksuele drift.

 

In tegenstelling tot de andere aardetekens begrijpt de Steenbok vrouw de behoefte om de lust voor langere tijd onder controle te houden. Dit kan de Steenbok man weg laten vluchten in een ​​affaire. Beiden wachten echter op de juiste partner. De liefde en het verlangen zijn voor een Steenbok gelijk aan elkaar en daarom wordt de lust eigenlijk alleen maar in een vaste relatie uitgeleefd. Dan kunnen Steenbokken zichzelf helemaal geven.

 

Na verloop van tijd wordt het interessant

 

In de liefde heeft de Steenbok een groot uithoudingsvermogen en dat is te danken aan de aardsheid van dit teken. Met toenemende volwassenheid en vertrouwdheid met de partner geeft hij de vrije loop aan zijn lust. Liefde kan wellicht naar de achtergrond verdwijnen en de wellustige bok komt dan echt tevoorschijn.

 

Als hij eenmaal zijn blokkades heeft overwonnen en zijn remmingen verliest, dan kan hij of zij ten volle van seks genieten. In een relatie kan de partner altijd rekenen op de Steenbok, want hij is altijd trouw en loyaal. Hij begint zelden buitenechtelijke affaires. Hij houdt er van om zijn vrije tijd door te brengen met zijn grote liefde. Geloften van liefde of fysieke uitingen van de liefde zijn niet zijn ding, maar hij vindt altijd wel een manier om zijn liefde toch tot uitdrukking te brengen.

 

Over onze Steenbok Horoscoop

 

En, hoe is onze informatie over de Steenbok horoscoop je bevallen? Goed? Bestel dan nu je gratis dagelijkse horoscoop voor het sterrenbeeld Steenbok. Wij leveren op tijd en goed. Bovendien vinden we het leuk als je contact met ons opneemt via het contactformulier. Als je onze site leuk vond, deel deze dan met je vrienden op sociale netwerken zoals Twitter en Facebook.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!