Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Weegschaal

Sterrenbeeld: Weegschaal


Element: Lucht. Planeet: Venus.
Eigenschappen: rechtvaardig, evenwichtig en esthetisch.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Personen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben nood aan een balans in hun bestaan, meer dan anderen. Net daarom is het symbool van de weegschaal bijzonder goed van toepassing op deze mensen. Deze Weegschalen houden graag vast aan een stabiel evenwicht tussen de verschillende aspecten van het leven; ze willen een perfecte balans vinden tussen werk en vrije tijd, net zoals tussen hun spirituele, fysieke en emotionele kant. Door deze afwegingen kunnen Weegschalen wel eens besluiteloos lijken, of zelfs onwillig als er een beslissing moet worden gemaakt. Ze willen eerst de keuzes tegen elkaar en tegen hun eigen bestaan afwegen voordat ze eindelijk klaar zijn om hun keuze te maken. Dit gedachteproces is voordelig voor anderen die met Weegschalen te maken hebben. Er wordt wel eens gezegd dat als een Weegschaal na rijp beraad eindelijk een keuze heeft kunnen maken, dit ten goede komt van alle betrokkenen. Weegschalen zijn erop gericht hun omgeving tevreden te stellen.

Het gelukkigst is een Weegschaal als hij of zij volledige rust vindt. Ze bereiken automatisch een harmonisch evenwicht in zichzelf, dat ze graag ethisch onderzoeken en waarover ze graag filosoferen. Weegschalen zijn vaak charmant en vormen een aangenaam gezelschap voor anderen. Over het algemeen zijn ze zelden droevig, tenzij ze onrechtvaardig zijn behandeld. Soms hebben ze nood aan meditatie om hun innerlijke rust en balans waar ze zo van houden, terug te vinden. Hierdoor komt hun buitenkant ook op de juiste manier in evenwicht. Beweging is voor veel Weegschalen belangrijk, vooral in combinatie met een mentaal aspect; bijvoorbeeld yoga, marathonlopen of boogschieten.

De horoscoop voor Weegschalen

Deze website is voor zowat iedereen die in dit sterrenbeeld is geboren, dé plek om zijn Weegschaal horoscoop te lezen. Je kan onze horoscopen altijd op tijd raadplegen en bovendien zijn de horoscopen gratis. Als je onze site regelmatig bezoekt, weet je al dat we horoscopen van hoge kwaliteit produceren. Ook als je nog geen trouwe bezoeker was, mag je vanaf nu uitkijken naar een nieuwe horoscoop Weegschaal elke dag – en je kan je inschrijven op onze nieuwsbrief, zodat je bericht krijgt als je nieuwe Weegschaal horoscoop van de dag, week of maand op je ligt te wachten. Nog een tip: zet onze homepagina bij je favorieten en dan hoef je nooit lang te zoeken naar de allernieuwste Weegschaal horoscoop. Al onze horoscopen zijn uniek, opgesteld door onze astroloog, en dus ook jouw Weegschaal horoscoop. Opmerkingen en ideeën voor onze website nemen we graag in ontvangst. We proberen immers steeds om de bezoekerservaring te verbeteren – mocht jij ons daarbij willen helpen, dan zijn we je daarvoor erg dankbaar.

Goede eigenschappen: Weegschalen herkennen gemakkelijk het juiste en het goede. Ze kunnen lang en uitgebreid praten over hun interesses. Als ze een keuze maken, is het haast altijd positief en aanvaardbaar voor iedereen. Weegschalen offeren zich zonder meer op voor anderen.

Minder goede eigenschappen: Het kan vervelend lang duren tot Weegschalen een keuze hebben gemaakt; dit komt voor mensen die hen niet goed kennen wel eens over als ongeïnteresseerd of zelfs luiheid. Het is moeilijk om met een Weegschaal te discussiëren, want Weegschalen houden erg vast aan hun normen en waarden, terwijl anderen al gauw een minder ethisch of moreel hoogstaand standpunt innemen. Weegschalen zijn niet graag het leiderstype, maar willen wel invloed uitoefenen op anderen.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
4.03 (80.67%) 60 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster