Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Weegschaal

Sterrenbeeld: Weegschaal


Element: Lucht. Planeet: Venus.
Eigenschappen: rechtvaardig, evenwichtig en esthetisch.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De horoscoop Weegschaal

Algemene informatie over het sterrenbeeld Weegschaal

Het element van de Weegschaal is de lucht en zijn dominante planeet is Venus. Hierbij geldt het element lucht als het verbindende primitieve bestanddeel van het leven. In Weegschaal vertegenwoordigt dit element gezelligheid en een sterke intelligentie. Verder heeft de heersende planeet Venus de reputatie van uitdrukker van de spirituele liefde. Het typische kenmerk van Weegschalen is het gevoel voor rechtvaardigheid en balans. De persoonlijke geluksbrengers zijn: aquamarijn, vlinders, seringbomen, rozengeur en de kleur lila.

De behoefte aan harmonie

Bovendien worden ze beschouwd als diplomatiek en harmonieus. Weegschalen zijn estheten. Weegschalen hebben meer balans nodig dan alle andere tekens van de dierenriem. Daarom is het precies het juiste symbool voor iedereen die geboren is onder het sterrenbeeld Weegschaal. Harmonie staat bovenaan. Deze harmonie proberen ze te realiseren in alle situaties van hun leven.

Hoe werkt het naar buiten toe

De balans tussen werk en vrije tijd is voor hen erg belangrijk. Op dezelfde manier hebben ze behoefte om dit te vertalen naar harmonie in hun geestelijke, fysieke en intellectuele leven. Daarom komen Weegschalen soms besluiteloos overkomen op hun medemens of maken ze een niet al te enthousiaste indruk. Dit gebeurt met name wanneer belangrijke beslissingen nodig zijn. Voordat ze een definitieve beslissing kunnen nemen, willen ze alle details weten en deze worden dan zorgvuldig afgewogen.

Creativiteit in de Weegschaal horoscoop

Alles wat de Weegschalen horen, zien, ruiken, voelen en proeven, prikkelt hun esthetische gevoel en hun speciale creativiteit. Alle kleine of grote creatieve prestaties, van een kunstwerk in de layout van een krant tot de toepassing van een uitgebreide eyeliner bij een masker in de film, maken de Weegschaal tot een uitzonderlijke persoonlijkheid.

Waar hij zich prettig voelt

Weegschalen voelen zich thuis in de grote steden zoals Lissabon, Frankfurt en Rio de Janeiro. Ze reizen bijzonder graag naar landen als Japan, Duitsland en Tibet. De combinatie van grote steden en landschappen is de mix die ze fijn vinden.

Hoe werkt het naar buiten toe

Het sterrenbeeld Weegschaal heeft een voorkeur voor een rustige en stille omgeving. Ze vinden het zo makkelijker om een innerlijke toestand van evenwicht te houden. Ze vinden het ook leuk ook om te filosoferen over de voordelen van innerlijke gelijkmoedigheid. Omdat de Weegschaal een zekere charme uitstraalt, is hij altijd een graag geziene gast op evenementen. Voelt de Weegschaal zich slecht behandeld dan voelt hij zich snel triest. Meditatie kan dan helpen om dit verdriet snel te overwinnen. Veel Weegschalen beoefenen liever sporten als yoga, marathon en boogschieten. Dergelijke activiteiten helpen om in evenwicht te blijven.

Het beroepsleven van de Weegschaal

De voordelen in het beroepsleven

De eigenschap dat ze geen beslissing nemen voordat alle voors en tegens zijn afgewogen, kan in een carrière een groot voordeel zijn. Het is belangrijk dat in een groep alle medewerkers zijn betrokken bij bepaalde werkprocessen. En hier zijn Weegschalen erg belangrijk. Zij beheersen tenslotte de kunst om alles in balans te houden en dat maakt hen onder hun collega’s erg populair.

Geboren verkopers

Overeenkomstig de kenmerken van de Weegschaal behoren ze tot de beste verkopers ter wereld. Ze merken direct of er een potentiële klant voor hen staat of dat het iemand is die gewoon uit verveling wat rondkijkt in hun winkel. Iedereen die een oprechte interesse heeft om te kopen die kan gewoon achterover leunen, want wat een Weegschaal verkoopt dat past bij ze. Een Weegschaal verplaatst zich in de klant zodat de klant alleen mee naar huis neemt wat hij werkelijk kan gebruiken. Meer dan enig ander sterrenbeeld zijn ze in staat om in de huid van een zakenpartner of klant te kruipen. Ze lichten de klanten door en zien daarbij hun diepste verlangens. En dat is wat mensen die zijn geboren onder sterrenbeeld Weegschaal tot de beste verkopers maakt.

Geschikte beroepen

Door het bijzondere talent om zich te kunnen inleven in anderen, met andere woorden, om hun bedoelingen en verlangens te raden, zie je Weegschalen ook als politici, psychotherapeuten, diplomaten en management consultants. Wie bij een dergelijk beroep in aanraking komt met een Weegschaal voelt zich meteen geborgen, geaccepteerd en welkom. Daarom zien we mensen van het sterrenbeeld Weegschaal ook als masseurs, kappers, schoonheidsspecialisten en in de horeca. Ze zijn geboren meesters als het erom gaat andere mensen vriendelijker, gelukkiger, vrolijker om meer ontspannen te maken. Ze zijn hier echt meesters in.

Bovendien komt zelfs hun grootste talent – hun bijzondere smaak en sensationele talent voor kunst – voort uit een diepgeworteld innerlijk verlangen naar een betere wereld. Een wereld waar bezielde wezens elkaar ontmoeten met liefde en respect.

Horoscoop Weegschaal en de liefde

Het partner- en de relatiespel in de Horoscoop Weegschaal

Weegschalen zijn de echte meesters in het partner- en relatiespel. Voor elke relatie en interactie krijgt ze vijf sterren. Elk ander sterrenbeeld kann zich gelukkig prijzen met een Weegschaal als zijn of haar partner. Er is echter één probleem. Weegschalen laten andermans gevoelens altijd boven hun eigen gevoelens gaan. Hierdoor geven ze datgene wat voor een relatie van vitaal belang is uit handen, namelijk een gezonde dosis egoïsme.

Dit kan leiden tot problemen bij de liefdesrelatie van de Weegschaal.

Weegschalen laten de gevoelens van hun partner voor gaan. Omdat ze altijd de behoeften van de partner aanvoelen, is dit misschien wel het grootste nadeel van een evenwichtig, mooi en harmonieus evenwicht. Omdat ze op beslissende momenten haar eigen gevoel niet erkent, of ze niet durft te uiten uit eerbied voor de partner, wordt de liefde op de proef gesteld.

In een scheiding

Mislukt om deze reden een relatie, dan ervaren Weegschalen dit altijd als een persoonlijke nederlaag. Vanaf de kinderjaren zien ze zichzelf namelijk al als de redder van de liefde, wat voor hen een zinvolle taak is. Maar in zulke momenten verliezen ze de zin van het leven. Het is daarom belangrijk dat ze na een scheiding om leren gaan met het schuldgevoel. Zoals het spreekwoord zegt: Help jezelf, dan help je God.

De eigenschappen van het sterrenbeeld de Weegschaal

De goede eigenschappen

De Weegschaal werkt hard voor gerechtigheid. Ze nemen ook vaak beslissingen die in het belang zijn van alle anderen. Als ze de keuze aangeboden kregen om zich op te offeren voor andere mensen, dan zouden ze het doen. Hun sterke punten zijn het gevoel voor rechtvaardigheid, genade, subtiliteit en hun evenwicht.

De minder goede eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

Een minder goede eigenschap van de Weegschaal is dat ze moeite hebben met het nemen van beslissingen. Daadkracht is zeldzaam bij Weegschalen. Vaak laten ze een luie of ongeïnteresseerde indruk achter bij anderen. Mensen die hun morele en ethische kwesties niet delen, kunnen hen verstoren met discussies hierover. Hoewel ze geen leiders hoeven zijn, verwachten ze wel een grote impact op een groep te kunnen hebben.

Over de Horoscoop Weegschaal

Zijn onze opmerkingen over de Weegschaal herkenbaar? Als dat zo is, dan kun je gerust onze site aanbevelen. “Like” ons op de sociale netwerken zoals Twitter en Facebook. Via het contactformulier kun je kritiek en lof uiten over onze site. Je kunt rekenen op een snelle reactie. Als je meer wilt weten dan kun je de Weegschaal horoscoop bekijken als wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse horoscoop.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!