Vissen – november 2016

November begint voor Vissen misschien met het gevoel dat ze lusteloos zijn. Mocht dit het geval zijn, dan mogen Vissen niet te streng zijn voor zichzelf. Iedereen maakt de typische cyclus mee van bloeien en overschotten tot op je tandvlees lopen. Het universum wil je deze maand eraan herinneren dat je je energie moet bewaren voor de dingen die er echt toe doen. Focus je levenskracht op de belangrijke zaken – later zal blijken hoe wijs deze beslissing is. Tot 19 december werk je mogelijk achter de schermen aan een project dat uiteindelijk boven aan de lijst van je prestaties komt te staan.

Verder zal je misschien ervaren dat iemand in je vriendenkring meer voor je koestert dan enkel vriendschappelijke gevoelens. Voel jij ook de romantiek opborrelen? Zo ja, waarom probeer je dan niet eens er samen wat van te maken? Tussen 11 november en 7 december krijg je extra steun van de sterren op relationeel vlak. Een andere mogelijkheid is een date tussen jou en iemand, geregeld door een gemeenschappelijke vriend die denkt dat jullie voor elkaar geboren zijn. Wat er ook van zij, ga ervoor!

Dankzij een nieuwe maan die op 29 november in je teken verschijnt, bereik je nieuwe hoogten in je carrière. Maak je geen zorgen als je nog geen idee hebt hoe je dit voor elkaar gaat krijgen. De mogelijkheden zijn legio en het gesternte helpt je vanzelf vooruit.