Schorpioen – november 2016

Op het thuisfront hoeven Schorpioenen deze maand allesbehalve een rustige periode te verwachten. Het lijkt erop dat je samen met je huisgenoten op een renovatie of ander doe-het-zelfproject broedt. Oefen in dat geval meer geduld tussen 9 november en 19 december, want tijdens verbouwingen moet je leren omgaan met chaos. Als je bijvoorbeeld je badkamer of keuken van nul af aan opnieuw opbouwt, dan heeft dat meer invloed op je dagelijkse leven dan even een wandje in de verf zetten. Hoe dan ook zal je achteraf tevreden zijn met de geleverde investering!

Op 14 november schuift er een nieuwe maan in de sector van je relaties. Dit biedt je de gelegenheid om meer toegewijd om te gaan met een businesspartner of klant, of met je wederhelft. Deze mooie nieuwe maan zorgt voor een afloop zoals je hem had gewenst. Alles lijkt uit te komen.

Schorpioenen die schrijven, in de verkoop of communicatiesector werken, mogen hopen op extra inkomsten. Misschien neem je wat extra opdrachten aan. Ben je daarentegen aan de slag in de marketing, social media of webbuilding, dan is november het ideale moment om je tarieven te verhogen. De laatste maanden ben je al bezig geweest met het verhogen van je marktwaarde en het benutten van je belangrijke talenten. Nu is het tijd om je expertise om te zetten in geld. Welk werk je ook doet, we raden je aan om na 29 november een loonsverhoging aan te vragen. Dat is immers het moment wanneer de nieuwe maan in de sector van je inkomen valt.