Weegschaal – november 2016

Prijs jezelf gelukkig als je de laatste tijd jammer genoeg droog hebt gestaan op seksueel vlak, want de tijden van droogte zijn voorbij! Mogelijk heb je je seksuele prioriteiten recent laten varen, omdat zowel jij als je partner te druk bezig waren met andere dingen. Wat is het toch gemakkelijk om door familiale verplichtingen, werk en andere zaken de aandacht te laten afleiden van de aantrekkingskracht tussen jou en je partner. Gelukkig heeft het universum besloten om de scheve situatie recht te trekken en jullie de hoognodige opluchting te bezorgen. Dank Mars er maar voor.

Mars heerst over je libido. Eens in de twee jaar staat hij in de sector van je romantiek en plezier. Deze maand is het weer zover: van 9 november tot 19 december staat de rode planeet van de lusten in je vijfde huis, waardoor je zoektocht naar plezier plots enkele plaatsjes stijgt op je prioriteitenlijst. Single Weegschalen ontmoeten in deze periode wellicht iemand die het vermogen heeft om hun hart daadwerkelijk sneller te laten kloppen!

Ook je leven thuis vaart wel bij de evoluties deze maand. Tussen 1 november en 7 december mag je meer harmonie en vrede verwachten tussen jou en de jouwen. Ook zet je misschien de lijnen uit van een plan om je huis opnieuw te decoreren. Weegschalen die een huis willen kopen, maken kans om verlossend nieuws over een goedgekeurde lening of een aanvaard bod te horen rond de 14de van deze maand. Probeer echter het ondertekenen van contracten – dus ook financieringen en dergelijke – uit te stellen tot na 29 november.