Leeuw – november 2016

Je zal deze maand gemotiveerd zijn om je, zowel privé als beroepsmatig, op relaties te focussen. Het wordt verleidelijk om brandjes aan te steken en discussies met je partner aan te wakkeren – vooral vanaf 9 november – maar geef niet toe aan deze impulsen. Mogelijk probeer je je relatie wat nieuw leven in te blazen, omdat je het gevoel hebt dat de laatste weken of maanden er wat sleur in is gekomen. Bedenk eens – is een schop in de dorre bladeren wel de beste manier om je relatie bij te kruiden? Natuurlijk niet. Analyseer je beweegredenen deze maand en dan kan je wel de momenten onderscheiden wanneer je een discussie voert om te kunnen discussiëren, van de momenten wanneer je met recht en reden ingaat tegen de mening van de ander. Ben je op zoek naar opwinding, laat je gevoel je dan naar de slaapkamer leiden!

November heeft ook op professioneel vlak veel voor je in petto. Van 11 november tot 7 december heerst Venus over je Huis van Werk, waardoor je mag genieten van de vrede en harmonie die op het werk heersen. Pogingen om aan een groepsproject te werken, lijken allemaal maar weinig van je energie te vergen. Leeuwen met een eigen zaak die personeel moeten aannemen, zullen de ideale werkkracht tegenkomen. Op 14 november staat er een volle maan in de sector van je carrière en deze brengt bevredigend nieuws. Mogelijk krijg je een bijzondere prijs of erkenning. Of misschien bereik je rond die tijd een professioneel doel dat je met een uitermate tevreden gevoel nog wel een tijdje laat nagenieten.

Leeuwen die nog op zoek zijn naar een partner, mogen hopen op meer vanaf 29 november. Dan hangt er romantisch potentieel in de lucht. Trek je dansschoenen aan, maar zet je roze bril wel af.