Lees je daghoroscoop hier
Home » Maandhoroscoop » Tweelingen – november 2016

Tweelingen – november 2016

Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Deze maand is voor Tweelingen de maand om een hogere graad of een certificaat na te streven dat hen kan helpen om hun carrière een boost te geven – of het over een andere carrièreboeg te gooien. Hoewel deze veranderingen tijd vergen – denk eerder aan een jaar dan aan een maand – is het niet verkeerd om er nu al aan te beginnen, want nu heb je de garantie op succes.

Op 9 november verschijnt Mars in je 9de huis, het Huis van Hoger Onderwijs, en daar blijft hij tot 19 december. Nu heb je pas écht baat bij een nieuwe opleiding, ook als je niet meteen met de lessen kan beginnen. Er is in 2017 een reeks eclipsen op weg naar de leer- en ervaringsas van je sterrenkaart en dit ziet er veelbelovend uit. Dit biedt je de zekerheid om nu de knoop door te hakken, en later de vruchten van je vastberadenheid te plukken. Wees maar zeker, dit is geen tijdverspilling!

Verder valt er een financiële meevaller te verwachten tussen 11 november en 7 december. Tweelingen die een financiering of krediet proberen rond te krijgen, moeten geen moeilijkheden of onoverkomelijke obstakels verwachten. Anderzijds valt er misschien een mooie inkomst uit een investering te rapen, of een vette bonus of commissie.

November eindigt met potentieel voor nieuwe relaties. In de sector van je relaties komt op 29 november een nieuwe maan te staan en deze brengt een hoop energie voor jou met zich mee.

Tweelingen – november 2016
4 (80%) 1 vote
banner Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster