Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Leeuw

Sterrenbeeld: Leeuw


Element: Vuur. Planeet: Zon.
Eigenschappen: Vrijgevig, beschermend, georganiseerd en aangenaam.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De leeuw is zoals iedereen weet; de koning van het dierenrijk! Dit past bijzonder goed bij personen die in het sterrenbeeld Leeuw geboren zijn. Ze zijn ontspannen, trots en hebben de leiding. Vaak dragen ze de verantwoordelijkheid, ook als dat niet zo overkomt bij anderen. Leeuwen neigen ertoe om te genieten van ontspanning, liefst op een warme en aangename plaats. Ze hebben meer oog voor het gehele plaatje dan voor de details die er deel van uitmaken. Leeuwen maken maar weinig tijd om zich bezig te houden met ingewikkelde of vervelende zaken. Ze zijn geboren leiders en als ze een andere rol dan die van de leider toebedeeld krijgen, dan komen ze er vaak niet goed uit.

Voor een Leeuw komt de liefde op de eerste plaats. Hun leven draait in grote mate om beminnen en bemind worden. Ze willen betoverd en aanbeden worden, en het kwetst Leeuwen als ze deze bijzondere aandacht verdienen, maar niet krijgen. Alle Leeuwen willen opgemerkt en naar waarde geschat worden.

Het natuurelement van Leeuwen is Vuur: dit maakt ze tot een warm, stralend persoon, die deze energie gebruikt om anderen aan te trekken. Als een vriendenkring of ander sociaal verband waar een Leeuw deel van uitmaakt, evenwichtig en gelijkmatig is opgesteld, dan zullen de anderen zich net zo gelijkwaardig en geliefd voelen als de Leeuw.

De horoscoop voor Leeuwen

Op deze pagina lezen zowat alle personen die in dit sterrenbeeld ter wereld zijn gekomen, hun Leeuw horoscoop. Onze horoscopen liggen altijd op tijd klaar voor hun lezers en het mooie is dat ze ook nog eens gratis zijn. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel, zoals onze regelmatige sitebezoekers wel zullen weten. Ben je daarentegen nieuw hier, dan kan je vanaf nu uitkijken naar je dagelijkse horoscoop Leeuw en je aanmelden voor onze nieuwsbrief, die je op de hoogte brengt zodra je nieuwe Leeuw horoscoop van de dag, week of maand klaar is. En je kan ook onze site aanduiden als een van je favorieten, en zo altijd in directe verbinding blijven met de laatste nieuwe Leeuw horoscoop. Zoals alle andere horoscopen is ook jouw unieke Leeuw horoscoop speciaal opgesteld door onze astroloog. Mocht je graag iets veranderd zien aan onze site, twijfel dan niet en stuur ons je idee. Elke kleine stap in de richting van perfectie is er een in de goede richting. Twijfel daarom niet en help ons om zo’n stap te zetten.

Goede eigenschappen: Leeuwen zijn doorgaans eerlijk en voorkomend. Zelfs in een moeilijke situatie kiezen ze altijd voor het goede; ze organiseren zich graag en zoeken naar de waarde in de mensen die hen omringen. Leeuwen houden van luxe en dus van materiële rijkdom. Hun geliefden krijgen doorgaans een flink deel van deze rijkdom mee. Leeuwen aanvaarden iedereen gemakkelijk als de vriendschap of relatie nog pril is, en bouwen daarna pas een echte, langdurige verhouding op.

Minder goede eigenschappen: Ze kunnen zo een hoge dunk van zichzelf hebben, dat Leeuwen voor sommigen als arrogant kunnen overkomen. Leeuwen kunnen ook wel eens te extravagant worden als ze niet tevreden zijn met wat ze hebben. Hun leidersdrang kan verstikkend zijn voor vrienden en familie, die de Leeuw daardoor wel eens kunnen verlaten. Ironisch genoeg wilt een Leeuw in de allerlaatste plaats alleen zijn. Leeuwen houden van hun familie en hun sociale contacten. Net daarom kan een scheiding of een beëindigde vriendschap voor een Leeuw ontzettend schadelijk zijn.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
4.03 (80.67%) 60 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster