Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Leeuw

Sterrenbeeld: Leeuw


Element: Vuur. Planeet: Zon.
Eigenschappen: Vrijgevig, beschermend, georganiseerd en aangenaam.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Leeuw Horoscoop

 

Algemene informatie over sterrenbeeld Leeuw

 

Het element van de leeuw is vuur en de zon is zijn dominante planeet. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw, worden gezien als beschermend, gul, georganiseerd en mooi. De Leeuw staat bekend als de Koning der dieren. Dit past heel goed bij mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw. Ze zijn trots, ontspannen en hebben altijd alles onder controle. Ze dragen ​​vaak de grootste verantwoordelijkheid. Dit is echter niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld. Omgaan met details past niet bij het sterrenbeeld Leeuw. Ze zijn vooral geïnteresseerd in het grote geheel.

 

Beroep en roeping van sterrenbeeld Leeuw

 

Geboren manager

 

Mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Leeuw vinden het moeilijk om in een groep een bijrol te spelen. Ze zijn in de wieg gelegd voor de hoofdrol. Op het werk zijn ze geboren leiders. Door hun vrijgevigheid en liefde voor rechtvaardigheid, worden ze door hun ondergeschikten gewaardeerd. Op het werk, maar ook in het dagelijks leven, richten ze zich alleen op de echt belangrijke dingen. En omdat ze dat doen, bereiken ze meestal ook grote dingen.

 

De Leeuw is een geboren carrièreman of -vrouw. Voor hen staat de weg naar de top altijd open is. Deze drang om op te klimmen naar de top van het bedrijfsleven, maakt hen niet impopulair. Leeuwen moeten zo nu en dan oppassen dat ze niet arrogant worden en op hun medemensen neerkijken.

 

Denken in oplossingen, niet in problemen

 

Het is gemakkelijk voor de Leeuw om in alledaagse situaties verantwoordelijkheid te nehmen. Problemen oplossen gaat Leeuwen heel goed af. Het zijn mensen die niet in problemen maar in oplossingen denken. Ze geven de voorkeur aan taken die passen bij hun hoge standaard. Als een Leeuw echter onderweg obstakels tegenkomt, dan kann de Koning van de dierenwereld behoorlijk eigenwijs reageren.

 

En hier kann onze Leeuw Horoscoop uitkomst bieden. Met de Leeuw horoscoop die wij dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks maken, heeft de Leeuw heeft een hulp bij de hand waarmee hij het beste uit zijn leven kan halen.

 

Persoonlijkheid en element van sterrenbeeld Leeuw

 

Beschermend en vrijgevig

 

Met de zon als dominante planeet, stralen Leeuwen ook warmte uit. Het bevalt ze dus het beste als alles behaaglijk en warm is. Leeuwen houden van gezelligheid en comfort om hen heen. De Leeuw maakt het zich graag comfortabel, maar als de situatie daarom vraagt, dan is hij klaar om te vechten.

 

Zijn beschermende instinct spoort hem daartoe aan. Als een Leeuw strijdt tegen onrechtvaardigheid, goddeloosheid en onderdrukking, dan vergeet hij zichzelf en laat het anderen goed voelen. Hij neemt geen blad voor de mond en zal zich meestal slagvaardig en direct uiten. Stroop smeren is niet zijn ding. De Leeuw moet echter oppassen dat zijn beschermende instinct en vrijgevigheid niet worden misbruikt.

 

Het element vuur in de horoscoop Leeuw

 

Het element vuur geeft hier een stralende en warme persoonlijkheid. Het vuur oefent een magische aantrekkingskracht uit op anderen. Als de relatie tussen de Leeuw en anderen in evenwicht is, dan voelt iedereen zich gelijkwaardig aan de Leeuw en erekend zoals hij zichzelf erkent. De kleur van sterrenbeeld Leeuw is rood. Dit vuurteken onderscheidt zich door zijn moed en impulsiviteit. De passie brandt in hen zoals in geen enkel ander sterrenbeeld.

 

Vuurtekens zoals de Boogschutter, Leeuw en Ram zijn gemakkelijk te prikkelen en meestal zijn ze goed gehumeurd. Persoonlijke vrijheid vindt de Leeuw bijzonder belangrijk, maar ze kunnen zelf zo dominant als het vuur zijn. Het vuur van de Leeuw is moeilijk te temmen en hij neemt alle ruimte die hij nodig heeft. Als gevolg van deze wilskracht zien we Leeuwen regelmatig in leidende posities. Het vuur staat tenslotte voor het zelfvertrouwen, behendigheid, kracht en onafhankelijkheid.

 

De liefde in de horoscoop Leeuw

 

Wat heeft sterrenbeeld Leeuw in de liefde nodig?

 

Liefde is het hoogste goed voor Leeuwen. Ze leven om lief te hebben en bemind te worden door hun medemens. Hun grootste wens is om te aanbeden en verafgood. Gebeurt dat niet dan kunnen ze soms beledigd reageren. Wie een relatie aan will gaan met een Leeuw moet er rekening mee houden dat de Leeuw veel aandacht nodig heeft. Tenslotte is het zo dat iedereen die geboren is onder het sterrenbeeld Leeuw, gerespecteerd en bewonderd will worden.

 

Daarnaast zit de Leeuw vol passie en ze hebben meer seks nodig dan andere sterrenbeelden. Verder heeft de Leeuw vooral de neiging om zijn eigen behoeften te bevredigen. De behoeften van de partner worden dan over het hoofd gezien of compleet vergeten. Het liefdesspel is voor Leeuwen een soort kunstspel. Een spel dat ze niet al te serieus nemen.

 

De Leeuw vrouw en haar liefdesleven

 

De vrouw met als horoscoop Leeuw is ervan overtuigd dat iedere man zich gelukkig mag prijzen als ze haar als partner hebben. Vol zelfvertrouwen gelooft ze dat ze alleen even met haar vingers hoeft te knippen waarna de mannen zich voor haar voeten werpen. Ze is nu eenmaal gewend om te krijgen wat ze wil. Ze vindt het leuk om met mannen te spelen, maar als ze echt verliefd wordt op haar droomman, zal ze deze met respect en waardering behandelen.

 

De Leeuw man en zijn liefdesleven

 

Een man met sterrenbeeld Leeuw is de vrouwenverslinder onder de sterrenbeelden. Zodar zijn jachtinstinct is ontwaakt, is er geen vrouw veilig voor hem. Hij heeft vrouwen nodig om te kunnen leven. Als hij zijn prooi eenmaal gevangen heeft dan volgen eindeloze vrijpartijen. De Leeuw heeft altijd veel zin in seks. Tijdens het vrijen houdt hij altijd de controle. Gebrek aan zelfvertrouwen heeft hij niet omdat hij ervan overtuigd is dat alle vrouwen alleen hem willen.

 

De erogene zones van de Leeuw man

 

Je verwacht het misschien niet, maar de rug is een van de meest gevoelige lichaamsdelen van de Leeuw. Hij houdt ervan als zijn geliefde met haar nagels over zijn rug krast. Hij vindt het ook fijn als zijn partner zijn rug masseert met een zachte borstel, of er overheen strijkt met haar haar. Dan verandert de wildste Leeuw is een onschuldig klein poesje.

 

Wie is de juiste partner?

 

Mensen met hun horoscoop in Leeuw passen goed bij mensen met de horoscoop Ram, want beide zijn zeer fysieke sterrenbeelden, die elkaar bij het vrijen perfect aanvoelen. Beiden zijn gepassioneerd naar hun partner en hebben sympathie voor de voorkeuren en eigenaardigheden van hun liefdespartner. Als de Ram behoefte heeft aan ruimte, dan geeft de Leeuw dit. En als de Leeuw bewonderd wil worden, verleent de Ram hem deze gunst.

 

Maar pas op! De passie mag niet buiten de relatie worden uitgeleefd. Maar als er verder niets in de weg staat dan kann dit een relatie voor de lange termijn zijn. De nadruk ligt op “kan”, omdat het net zo goed kan werken met een partner van een ander sterrenbeeld. Will je het zeker weten, bekijk dan onze gratis horoscoop voor de Leeuw, want dan heb je in ieder geval een idee van wat je te wachten staat.

 

Vond je deze horoscoop leuk?

 

Vond je onze informatie over het sterrenbeeld Leeuw leuk? Zo ja, deel dan onze site of de Leeuw horoscoop met je vrienden via social media zoals Twitter en Facebook. Wat nog meer? Oh ja, als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. Gebruik hiervoor ons contactformulier.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!