Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Boogschutter

Sterrenbeeld: Boogschutter


Element: Vuur. Planeet: Jupiter.
Eigenschappen: Creatief, vrolijk, onbezorgd en avontuurlijk.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Horoscoop Boogschutter

 

Basisinformatie over Boogschutter

 

Het element van Boogschutter is vuur en zijn dominante planeet is Jupiter. De karaktereigenschappen van mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter zijn: Opgewekt, zorgeloos, creatief. Hij houdt van avontuur. Het symbool van de Boogschutter is half mens en half paard. In de mythologie wordt dit aangeduid als een centaur.

 

Het sterrenbeeld Boogschutter wordt afgebeeld met een pijl en boog. Er wordt gezegd dat hij de pijl schiet en vervolgens rijdt naar waar de pijl is geland. Op dezelfde manier gaat hij verder. Hij blijft altijd zijn pijl najagen totdat hij zijn eindbestemming heeft bereikt. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter staan bekend als globetrotters. Ze houden van expedities en willen altijd nieuwe dingen proberen. En als ze daarbij nog mooie, nieuwe, interessante mensen leren kennen, dan is zijn geluk perfect.

 

Zonder doel in het vizier gaat het niet

 

Het sterrenbeeld Boogschutter moet altijd een doel in het vizier hebben. Het is een schutter die met pijl en boog op reis gaat. Zonder een doel voelt zijn leven leeg en in het slechtste geval leidt dat tot depressie. De Boogschutter Horoscoop moet altijd een nieuwe uitdaging en een nieuwe fascinatie bevatten. Zonder doel lukt het met de Boogschutter niet. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter, zijn enthousiast en visionair begaafd maar ook euforisch en optimistisch. Het zijn energiebundels die willen genieten en het leven als een avontuur zien tot ze hun laatste adem uitblazen. Aan het eind van zijn leven wil hij kunnen zeggen dat het de moeite waard was.

 

Het levensmotto in de Boogschutter Horoscoop

 

De Boogschutter is een nomade. Hij blijft nooit lang op één plaats. Stilstand is achteruitgang voor een Boogschutter. Zijn motto: “liever een ongewoon leven leiden dan vastroesten,” komt bij hem op de eerste plaats. De gedachte “er moet nog meer in het leven zijn ” komt daar direct achteraan. Hij houdt zich niet vast aan wat hij al heeft bereikt, maar kijkt altijd naar wat het leven nog meer voor heeft bijzonders heeft te bieden. Hij gaat door het leven met het gevoel om iedere dag iets bijzonders te beleven. Hij staat op met de gedachte: Wat zou het leven vandaag voor mij in petto hebben? Kan ik vandaag iets bijzonders beleven en wat kan ik vandaag leren?

 

Een discutabele persoonlijkheid?

 

Het sterrenbeeld Boogschutter heeft ruimte nodig. Zowel lichamelijk als geestelijk. Elke dag dezelfde procedures volgen, of vervallen in routines, dat doet hij niet graag. Het leven moet afwisselend zijn en een zekere variatie bevatten. Krijgt hij dit niet, dan wordt hij onrustig. En als de boog overspannen raakt en de Boogschutter in saaie dagelijkse routines komt, dan schiet hij zijn pijl weer en rijdt weg. Hij wil immers altijd iets nieuws beleven en dat is waarom hij vaak op reis gaat. Boogschutters hebben veel vrienden en hun vrienden genieten van hun gezelschap. De Boogschutter stelt vragen bij alles wat er op hem af komt in zijn leven. Deze houding verwacht hij ook van de mensen om hem heen.

 

De kenmerken van het sterrenbeeld Boogschutter

 

De goede eigenschappen in de horoscoop Boogschutter

 

Hij maakt indruk met zijn intelligentie en omringt zich graag met andere slimme mensen. Hij is altijd op zoek naar iets nieuws en hij reist regelmatig van de ene plaats naar de andere. Door zijn creatieve eigenschappen, vindt hij het makkelijk om levendig te vertellen over zijn avonturen en ervaringen. Hij heeft dit soort creativiteit en creatief denken nodig in zijn relatie met vrienden, familie en het werk. Hij voelt zich heel gemakkelijk aangetrokken door religie. Het is dus geen wonder dat we de Boogschutter tegen kunnen komen in een tempel met Boeddhistische monniken in Thailand. En het bestuderen van yoga in India, dat past ook bij hem.

 

De minder goede eigenschappen van de Boogschutter

 

Wie de Boogschutter beperkt in zijn bewegingsvrijheid in termen van tijd en ruimte, die kan daar wel eens spijt van krijgen. Het zou niet zo slecht zijn als hij regelmatig onze Boogschutter dag-, week-, maand-, of jaarhoroscoop zou lezen, want dan kan hij zeker zijn levenstaken beter vervullen. Dit is precies waarom wij de Boogschutter horoscoop gratis aanbieden, want het is gewoon zo dat het bijna onmogelijk is om met hem samen te werken als hij teveel beperkt wordt.

 

Hij voelt zich ook aangetrokken tot epische en fantastische plannen die hij niet altijd realiseert. Het komt er gewoon niet van. Met zo veel plannen in zijn hoofd is hij gemakkelijk afgeleid door een tweede of derde plan. Hoe meer avontuur en opwinding er in een plan zit, hoe groter de kans dat de Boogschutter het ijverig nastreeft, maar het weer opgeeft zodra het vuur uit gaat. Kleine zorgen van alledag interesseren hem niet zo. Hij heeft meer interesse in de grote dingen.

 

Partners en liefdesleven van de Boogschutter

 

Wie is het meest geschikt voor het sterrenbeeld Boogschutter?

 

De Waterman en de Boogschutter passen geweldig bij elkaar vanwege het volgende: beide tekens hebben de neiging om het leven te vullen met speciale dingen. Ze staan altijd klaar om te vertrekken en kunnen zich maar moeilijk op één ding toeleggen. Mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Vissen kunnen ook een goede partner voor de Boogschutter zijn. Ze hebben allebei een voorliefde voor missiewerk en daarin vinden ze elkaar. Met het sterrenbeeld Tweelingen deelt hij zijn liefde voor avontuur en zijn verlangen om te reizen. Met de Maagd gaat het minder soepel omdat deze houdt van het nakomen van duidelijke afspraken. Dat is iets wat de Boogschutter niet leuk vindt omdat hem dat in zijn vrijheid beperkt.

 

Geldt dat voor Boogschutter vrouwen èn mannen?

 

Natuurlijk! Beide zijn bang om hun onafhankelijkheid te verliezen, en bij beide is de behoefte aan relaties aanwezig. De Boogschutter vrouw is niet aanhankelijk en is zeker niet aan huis gebonden. Hoewel er zeker goede huisvrouwen te vinden zijn onder de Boogschutters, mits ze maar de ruimte krijgen die ze nodig hebben.

 

Hoe is de Boogschutter in de liefde?

 

Afhankelijk zijn van iemand past niet bij de Boogschutter. Daarom bouwt hij netwerken met relaties op zodat hij niet afhankelijk wordt van één persoon. Hij probeert altijd zichzelf aan alle kanten te beschermen. Zo heeft hij vaak een relatie met een emotionele basis en een ander waarin het allemaal om de erotiek draait. En als laatste, nog een zielsverwant – dit zijn dan de juiste mensen die passen bij het sterrenbeeld Boogschutter. De Boogschutter is wel iemand die gelooft in de ware, maar zijn geliefde moet hem zeker de nodige ruimte geven.

 

Om te bepalen wie uiteindelijk het beste bij Boogschutters past, adviseren wij om de dag-, week-, maand- en jaarhoroscopen voor de Boogschutter te lezen. En zoals je inmiddels weet, leveren wij onze Boogschutter Horoscoop altijd gratis en op tijd.

 

Wat vind je van de horoscoop Boogschutter?

 

En, hoe is onze informatie over de Boogschutter je bevallen? Vond je het interessant, of heb je nog een vraag? Zo ja, gebruik dan het contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord. Je mag ons natuurlijk ook kritiek sturen, zodat we dat kunnen gebruiken om onze site te verbeteren. Als je onze pagina Horoscooptijd leuk vindt, dan kun je dit natuurlijk met al je vrienden delen via social media zoals Twitter en Facebook.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!