Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Boogschutter

Sterrenbeeld: Boogschutter


Element: Vuur. Planeet: Jupiter.
Eigenschappen: Creatief, vrolijk, onbezorgd en avontuurlijk.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De boogschutter is in feite een centaur; een mythologisch figuur met een paardenlijf en een menselijk bovenlichaam. Ze bewegen zich voort door een pijl weg te schieten en dan naar de plek te gaan waar de pijl is neergekomen. Nadat ze de pijl hebben opgeraapt, zetten ze hun weg op dezelfde manier voort totdat ze hun doel bereikt hebben. Naar analogie met deze mythische fabeldieren houden mensen met het sterrenbeeld Boogschutter van rondreizen, op ontdekkingstocht gaan, nieuwe dingen leren en een hoop interessante mensen leren kennen.

Boogschutters zijn gesteld op hun vrijheid, zowel letterlijk (fysiek) als figuurlijk. Niets is erger voor een Boogschutter dan de hele dag dezelfde routine te moeten uitvoeren. Zonder variatie in hun leven worden ze onrustig en als er niet tijdig wordt ingegrepen, hebben ze ‘hun boog gespannen’ en rijden ze verder. Boogschutters houden van reizen en nieuwe dingen ontdekken, waardoor ze aangenaam gezelschap vormen en vaak veel vrienden hebben. Ze stellen vragen bij alles in het leven en vinden dat anderen precies hetzelfde zouden moeten doen.

De horoscoop voor Boogschutters

Op deze site raadpleegt bijna iedereen die in dit sterrenbeeld ter wereld kwam, zijn Boogschutter horoscoop. Je kan onze horoscopen altijd op tijd lezen en bovendien zijn ze gratis. Lezers die deze website wel vaker bezoeken, weten dat we prat gaan op kwalitatief hoogstaande horoscopen. Ook lezers die voor het eerst onze site bezoeken – zoals jij misschien? – kunnen vanaf nu elke dag mee profiteren van een nieuwe horoscoop Boogschutter, en als ze zich aanmelden voor de nieuwsbrief, krijgen ze ook nog eens een melding als er een nieuwe Boogschutter horoscoop van de dag, week of maand is uitgedokterd. Nog een tip: zet onze homepagina bij je favorieten en dan hoef je nooit lang te zoeken naar de allernieuwste Boogschutter horoscoop. Elke horoscoop – ook jouw Boogschutter horoscoop – is uniek, want opgesteld door onze eigen astroloog. We staan altijd open voor ideeën van lezers, dus ook jouw ingeving of suggestie voor verbetering is welkom. We zijn altijd blij met je hulp, want we zijn voortdurend bezig met het onderzoeken wat er beter kan aan onze site.

Goede eigenschappen: Boogschutters zijn erg intelligent en zoeken ook intelligent gezelschap op. Ze houden van nieuwe dingen leren, nieuwe plaatsen ontdekken en nieuwe avonturen beleven. Ze zijn creatiever dan wie ook en kunnen zo gemakkelijk hun reiservaringen in geuren en kleuren laten herleven. Ook op sociaal, emotioneel en professioneel vlak zijn ze creatief en productief ingesteld. Omdat Boogschutters ook gemakkelijk spirituele inspiratie opdoen, zijn ze typisch die mensen van wie het je niet zou verbazen als ze plots afreizen naar India om yoga te beoefenen, of naar Thailand om als een Boeddhistische monnik te gaan mediteren in een tempel.

Minder goede eigenschappen: Een Boogschutter houdt niet van beperkingen in tijd en ruimte. Als ze in een werksituatie het gevoel hebben dat ze op deze grenzen stoten, worden ze onwillige collega’s, met wie het moeilijk samenwerken is. Al is een Boogschutter erg goed in het verzinnen van fantastische en indrukwekkende plannen, ze uitvoeren is al een heel stuk moeilijker. Niet dat ze het niet kunnen, maar Boogschutters worden gemakkelijk afgeleid door een ander plan of zelfs door iets heel nieuws, dat al hun aandacht opeist en zo verleidt om hun oorspronkelijke plan te laten varen. Hoe meer avontuur en spanning Boogschutters in een plan vinden, hoe groter de kans is dat ze meedoen. Ze vinden details maar saai en gaan graag voor het grotere plaatje.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
4.03 (80.67%) 60 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster