Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Ram

Sterrenbeeld: Ram


Element: Vuur. Planeet: Mars.
Eigenschappen: moedig, energiek, vastberaden, leiderfiguur. Wil vaak de leiding nemen, ook als het beter is om iemand anders te volgen.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Rammen hebben een grote invloed en lopen over van leven en energie. Daardoor kunnen ze zelden een uitdaging afslaan. Ze zijn nieuwsgierig van aard en hebben een zeer sterk doorwegend rechtvaardigheidsgevoel. Rammen tonen zich vaak in competitieve situaties: zowel in fysiek georiënteerde wedstrijden als in psychische kampen. Het enige wat voor een Ram telt, is de uitdaging. Als een Ram kans maakt op een premie, of gewoonweg kan tonen dat hij de beste is, behoed je dan maar!

Als ze de leiding hebben over anderen voelen Rammen zich het meest in hun sas. Ze worden al gauw ongeduldig en bits als ze het gevoel hebben dat een ander, leidinghebbend persoon zwakker is dan zijzelf. Rammen trekken zich weinig aan van wat anderen hen opdragen te doen, vooral als de andere persoon als minder getalenteerd overkomt op de Ram zelf.

Het natuurelement van Rammen is Vuur. Dat houdt in dat ze doorgaans ook de kenmerken van vuur met zich meedragen: Warmte, Leven en Licht. Rammen kunnen erg impulsief zijn en moeite hebben om hun temperament te temmen. Ze hebben diep van binnen een erg beschermende neiging. Als ze iemand gekwetst hebben, dan willen ze gelijk hun fout rechtzetten en zich verontschuldigen. Een Ram is altijd optimistisch ingesteld en zal niet gauw gaan zitten kniezen. Net daarom heeft een Ram minder aandacht voor mensen die dat wel doen.

De horoscoop voor Rammen

Bijna alle personen met dit sterrenbeeld lezen hun Ram horoscoop op deze site. Wanneer je maar wil, je vindt je horoscoop altijd op tijd en up to date, en je hoeft er niet eens voor te betalen! Onze trouwe sitebezoekers weten dat we één constante hebben waar we niet van afwijken, en dat is een hoge kwaliteit in elke horoscoop. Ben je nieuw hier, dan kan je vanaf nu uitkijken naar je dagelijkse horoscoop Ram en je aanmelden voor onze nieuwsbrief, die je op de hoogte brengt zodra je nieuwe Ram horoscoop klaar is. Dit geldt ook voor de week- en maandhoroscopen. Ook kan je ervoor kiezen om onze site toe te voegen aan je favorieten, zodat je altijd maar een klik verwijderd bent van je Ram horoscoop. Al onze horoscopen zijn uniek, opgesteld door onze astroloog, en dus ook jouw Ram horoscoop. Vind je dat er iets beter kan op onze horoscoopsite, of heb je een idee? Laat het dan zeker weten. Je hulp is altijd welkom, want we zijn voortdurend bezig met het onderzoeken wat er beter kan aan onze site.

Goede eigenschappen: Boordevol energie; kan gemakkelijk meerdere uren werken aan één bepaalde opdracht, zeer initiatiefrijk en innovatief, gaat graag op onderzoek uit, werkt grondig en nauwgezet en kijkt met een heldere blik als de zaken onduidelijk worden. Rammen leven voluit, beminnen van ganser harte en genieten met volle teugen van het leven.

Minder goede eigenschappen: Soms onverdraagzaam en ongeduldig, kan zelfgenoegzaam en egoïstisch overkomen. Rammen kunnen een starre en arrogante indruk nalaten als ze niet krijgen wat ze willen. Bovendien worden ze wel eens erg onbeleefd als ze geen loon naar werken krijgen.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
4.03 (80.67%) 60 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster