Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Ram

Sterrenbeeld: Ram


Element: Vuur. Planeet: Mars.
Eigenschappen: moedig, energiek, vastberaden, leiderfiguur. Wil vaak de leiding nemen, ook als het beter is om iemand anders te volgen.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Horoscoop van de Ram

 

Het element van Ram is het vuur en de dominante planeet is Mars. De meest opvallende kenmerken: hij is energiek, wilskrachtig, neemt risico’s en is moedig. Pionierswerk hoort tot zijn favoriete klussen. Al het nieuwe trekt hem als een magneet aan en hij werpt zichzelf enthousiast in elk avontuur. Als geen ander kan hij zijn tomeloze energie zomaar uit het niets mobiliseren.

 

Daardoor is hij onmisbaar als energieke en dynamische pionier. Het sterrenbeeld Ram speelt graag de leider, ook al is dat niet echt zijn rol. Afhankelijk van het kalenderjaar begint het sterrenbeeld Ram op 20 of 21 maart en eindigt op 20 of 21 april. Bij hem past het thema “vertrek” wat zeer goed past bij de lente.

 

Meer over je horoscoop Ram

 

Natuurlijk ben je nieuwsgierig. En daarom wil je weten wat er voor jou in de sterren staat . Echter, voordat je verder gaat met de Horoscoop van de Ram, een paar opmerkingen. Als je een bepaald ongenoegen bekruipt, of je verliest je enthousiasme, bekijk dan je horoscoop Ram. Tenslotte hebben we die geschreven om eventueel te helpen met het oplossen van blokkades bij een lusteloze Ram.

 

Daarna kun je je dan weer vol nieuwsgierigheid, ontdekkingsdrang en energie wijden aan je levenstaken. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan ​​altijd open voor vragen en zullen ze zeker snel beantwoorden. Uiteraard mag je on s ook complimenten of aanbevelingen voor horoscoop Ram sturen via het contactformulier.

 

Sterrenbeeld Ram: Motieven en beweegredenen

 

Mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Ram hebben een sterke pioniersgeest. Zijn houding is altijd: “Ik wil” en hij is altijd klaar om nieuw grondgebied te betreden. Hij haalt zijn motivatie uit het initiëren van dingen om ze vervolgens moedig en vol vertrouwen uit te voeren. De dominante planeet Mars geeft het hem de nodige energie en drive. Zware weerstand breekt hij door de spreekwoordelijke horens te gebruiken. Hij voelt zich pas echt goed als hij voorop loopt bij de dagelijkse dingen van het leven. Het stoort hem ook niet of hij daarbij zijn collega’s een keer beledigt. Voor hem is het hoofdzaak om zich in te zetten zoals hij is. In plaats van woorden laat hij liever zijn acties spreken. Zijn karakter laat zich ook het beste zo beschrijven. In de horoscoop Ram kun je zien wat het sterrenbeeld Ram in de komende dagen of weken te wachten staat.

 

Het gedrag van sterrenbeeld Ram

 

Bij alles wat de Ram doet is hij zeer energiek en stormachtig. Verliezen staat niet in zijn woordenboek en als het gebeurt stapt hij er snel overheen. Hij is gewoon iemand die steeds weer opstaat en niet zo gemakkelijk van zijn koers afgebracht wordt. Het is voor hem vooral belangrijk dat hij zijn tomeloze energie zinvol kan inzetten. Alleen zo kan hij immers productief zijn en meer bewegen.

 

Als hij niets heeft om zijn energie in te steken, of het wordt het afgenomen, dan wordt zijn energie negatief. Dit uit zich in ongeduld, woede en agressie naar anderen. Hij is echter ook een eerlijke en loyale vriend die je altijd graag aan je zijde hebt en altijd advies aan kunt vragen. Wat hij van zichzelf geeft kan worden omschreven als eenvoudig, direct en open. Hij is dus een waardevolle kameraad op wiens oordeel je altijd kunt vertrouwen.

 

De Ram horoscoop en de kardinale tekens

 

De Ram behoort samen met de Weegschaal, Kreeft en Steenbok tot de kardinale tekens. Dit is een van de 3 kwaliteiten waarin de dierenriemtekens zijn onderverdeel. De naam van de assen tussen de Ram / Weegschaal en Kreeft / Ram is kardinaalkruis. Een kruis met het sterrenbeeld Ram? Nee, het is meer dat de Ram het kardinaal principe tot actie aanzet. Of hij reageert op prikkels van buitenaf, of hij onderneemt zelf actie. De actie wordt bij de Weegschaal, Kreeft en Steenbok op een andere manier geuit. Zo is bij de Kreeft de activiteit meer intern en verbonden met zijn gevoelens en de Ram handelt juist naar de buitenwereld toe.

 

In principe is het zo dat alle mensen met een kardinale kwaliteit een sterke neiging hebben om iets in beweging te willen zetten. Allemaal worden ze gezien als pittig, energiek en spontaan. Als ze al aarzelen, dan aarzelen ze niet lang maar storten zich met vuur en vol ijver op één ding. In het algemeen is deze kardinale kwaliteit voor de Ram ook nuttig omdat het helpt met verder te gaan en iets in het leven of op het werk te bereiken. Het nadeel hiervan is dat de Ram vaak te haastig en onbezonnen handelt en daarmee anderen voor het hoofd stoot. Door zijn overdreven ijver kan hij ook makkelijk fouten maken.

 

Ram: Waar houdt hij van?

 

Hij houdt ervan als zijn medemensen net zo eerlijk zijn als hij. Natuurlijk houdt hij van openheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid en een zekere vrijgevigheid en tolerantie. Waar hij niet tegen kan, zijn mensen die klein denken, dat wil zeggen, de piekeraars die worden gekenmerkt door een kleinzieligheid en hebzucht, omdat dit degenen zijn die de rasoptimist Ram kunnen hinderen in zijn snelle vooruitgang.

 

De nadruk ligt hier op “kan”, want als hij zich van zijn beste kant laat zien, kan hij net zo goed omgaan met zo iemand. En dat geldt ook voor iedereen die wordt blootgesteld aan het temperament van de Ram. Ze hoeven alleen maar zijn snelheid en ongebreideld enthousiasme te waarderen maar tegelijkertijd ook gemakkelijk zijn onzorgvuldigheid en al te directe manier van doen negeren. Mensen die geboren zijn onder sterrenbeeld Ram houden van trendy kleuren, snelle auto’s en een moderne stijl. De Ram geniet van technische dingen, reizen, duursporten en andere dingen waar je van gaat zweten. Ze kunnen echt doorgaan tot voorbij de pijngrens. Dit en nog veel meer, is terug te vinden in de horoscoop Ram.

 

Het sterrenbeeld Ram en zijn karmische thema

 

Wat de Ram in zijn leven moet leren is omgaan met het contrast tussen actie en reactie. Als hij de wet van karma begrijpt, dan zal hij proberen zijn energie in toom te houden als hij deze niet kan uiten, in plaats van te verzanden in vlagen van woede en agressie. Hij zal dan niet meer in elke valkuil stappen en anderen overweldigen met zijn gedrag. Hij zal dan zeker proberen om negatieve feedback positief op te vatten. Hij moet leren om niet alle negatieve feedback persoonlijk op te vatten. Dit is waarschijnlijk de meest moeilijke taak in het leven, maar het is niet onmogelijk als hij daarbij de Ram horoscoop gebruikt.

 

Hij moet ook beseffen dat hij respect en geduld, evenals empathie en tolerantie van anderen eist, maar niet bereid is om dat zelf te geven. De ontwikkeling van deze vaardigheden in zijn leven is voor hem zeker een uitdaging. En als hij kan leren, dan zal hij na verloop van tijd ook deze vaardigheden verwerven. Hij hoeft alleen maar zijn energie in een positieve richting sturen en niet beledigd raken door negatieve feedback. Dat valt niet mee maar als redactie doen we ons best zodat ook Rammen hierin kunnen slagen.

 

Als je deze Ram horoscoop leuk vond, kijk dan nu naar de dagelijkse, maandelijkse of jaarlijkse horoscoop voor de Ram.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!