Kreeft – november 2016

Op financieel vlak ervaren Kreeften deze maand misschien een zekere druk of haast. Mogelijk moet je samen met je echtgenoot of echtgenote een belangrijke uitgavenpost aanpakken. Zo ja, dan weet je de koe bij de hoorns te vatten. Zelfs als je begint met te ruziën over de situatie, zal het je al snel gaan dagen dat je op deze manier helemaal nergens komt. Samenwerken en een realistische oplossing vinden zijn de enige bruikbare optie. Gelukkig zijn jij en je wederhelft tussen 11 november en 7 december extra gemotiveerd om de relatie harmonieus te houden. Eventuele financiële problemen aan het begin van november brengen jou en je partner hoe dan ook dichter bij elkaar – jullie zullen immers beseffen dat jullie er samen uit moeten komen, en dat lukt alleen maar door aan hetzelfde zeel te trekken.

Kreeften die aan het daten zijn, willen hun relatie misschien wat officiëler maken rond 14 november – vooral als de ander iemand is met wie je al een tijdje contact hebt. Mogelijk ga je je extra binden aan hem of haar en alle andere opties laten varen.

Poets je cv eens op als je op zoek bent naar een nieuwe baan of freelanceopdracht. Vanaf 29 november heb je meer kans op succes. Dit is ook de juiste periode om je gezondheid aan te pakken en duurzame veranderingen in je levensstijl door te voeren.