Stier – november 2016

Je gaat een geweldige maand tegemoet wat betreft je carrièredoelen, Stier. De planeet van ondernemerszin, actie en uithoudingsvermogen – Mars – prijkt vanaf 9 november voor het eerst in twee jaar boven aan je sterrenkaart. Daar blijft de rode planeet zijn macht uitoefenen tot 19 december en tot die tijd heb je overal een streepje voor. Je zal in elke situatie over de middelen beschikken die nodig zijn om je eigen succes te creëren. Nu is de juiste tijd om een nieuw zakenproject op te starten, want je hebt de gedrevenheid om te volharden tot je investeringen vruchten afwerpen. Ook als je een promotie wil aanvragen, of een nieuw doel in je carrière wil najagen, moet je het in november doen.

Bovenop deze professionele steun in de rug komt de emotionele voldoening, dankzij de volle maan vanaf 14 november. Zowel persoonlijk als relationeel wordt er wellicht wat volbracht. Maak je geen zorgen over het afsluiten van het ene levenshoofdstuk en het aanbreken van het volgende: het gesternte heeft iets betekenisvollers voor jou in petto!

Tot slot lijkt het erop dat je een gloednieuwe investering wil aangaan, of een gewaagde financiële gok wil zetten, en wel na 29 november. Sla echter niet toe voordat al je vragen zijn beantwoord. Ook al zien de mogelijkheden er veelbelovend uit, je mist de essentiële informatie die je nog een paar dagen nodig hebt.