Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Maagd

Sterrenbeeld: Maagd


Element: Aarde. Planeet: Mercurius.
Eigenschappen: Vastberaden, kritisch, logisch, plichtbewust en praktisch.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Horoscoop Maagd

 

Algemene informatie over de Maagd

 

De aarde is het element van de Maagd en Mercurius is de dominante planeet. Mercurius van de avond is een symbool van goddelijke boodschappen en een hogere reden. De polariteit is dus negatief, of vrouwelijk of yin. Deze polariteit geeft een ​​passieve introverte persoonlijkheid aan degene die wordt geboren onder het sterrenbeeld Maagd. Je persoonlijke geluksbrengers zijn amber, appelboom, mirte, katten en de kleur olijfgroen.

 

Meer over de Maagd horoscoop

 

Mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Maagd, hebben de volgende kenmerken: Ze zijn logisch, kritisch, praktisch en plichtsgetrouw. Verder zijn Maagden sterk getalenteerd. Doorzettingsvermogen is een eigenschap waar dit sterrenbeeld in uitblinkt.

 

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn meestal evenwichtig en rustig. Ze hebben een prettige uitstraling en zijn zeer beleefd, maar binnenin raast een storm van gevoelens en gedachten. Maagden zijn kleine energiebundels en zij beschouwen, evalueren en schatten constant alles in wat er om hen heen gebeurt. Schijnbaar oninteressante dingen trekken hen aan en maken hen blij. Ze houden van details en vinden het leuk om praktische dingen uit te vinden die ook nog eens mooi zijn en een hoge waarde vertegenwoordigen.

 

Er is altijd wat onzekerheid

 

Zolang ze gewaardeerd wordt en zichzelf nuttig kan make, vindt ze het niet erg om alleen te zijn. Ze heeft veel empathie voor haar medemens en kan goed luisteren. Als anderen in een noodsituatie verkeren, neemt zij het initiatief en doet wat juist is. Haar goedmoedige natuur heeft ook een schaduwzijde. Dat betekent dat hun goede karakter soms schaamteloos wordt uitgebuit. Mensen geboren onder het teken Maagd hebben vaak de neiging om zich te druk te maken en veel te veel te werken.

 

Voordat een Maagd een klus aanpakt, zal ze altijd proberen om alles eerst grondig te analyseren. Als regel is er meestal enige onzekerheid omdat het goed zou kunnen dat er iets mis gaat. Ja, er kan veel gebeuren! En wat er kan gebeuren, staat in de sterren geschreven. Daarom mag de Maagd de horoscoop niet missen. We maken dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks een horoscoop. Wij leveren op tijd. De Maagd hoeft alleen nog maar de horoscoop zo uit te leggen, zoals haar het beste past.

 

De aarde is haar element

 

Het element van mensen die geboren zijn onder het teken van de Maagd, is de aarde. En dat betekent dat Maagden aards en nuchter zijn. Ze houdt van het landleven en de ongerepte natuur. De Maagd heeft uitzonderlijke strategische kwaliteiten en zal nooit commanderen of luid praten. Dit maakt haar absoluut tot een belangrijke teamspeler. Het is een belangrijke medewerker als het erom gaat samen een ​​doel te bereiken. Nadelig zijn soms hun onzekerheid en hun geringe vertrouwen wat ook een negatief effect kan hebben op het werken in een team. Het element aarde is het primaire element en functioneert als drager van het leven. Zij is de moeder van het gewas en een grote gever.

 

De eigenschappen van de Maagd

 

De goede eigenschappen in de horoscoop Maagd

 

Ze is vriendelijk en geduldig, betrouwbaar, objectief, levendig en heeft een groot hart voor de medemens. Ze vindt het leuk om te lachen met anderen en om plezier te hebben in sociëteiten of samen met anderen. Ze hoeft de aandacht niet op zichzelf te vestigen, zoals de Leeuw. Ze is eerder de rustige, stille persoon die niet meer zegt dan nodig is. De liefde voor haar familie is haar heilig. En ze is zeer creatief.

Mannen die zijn geboren onder het teken Maagd, laten hun huwelijkspartners zelden of nooit in de steek. Als ze zich echter verraden en verkocht voelen, dan wordt de situatie natuurlijk onhoudbaar. Het kan ook zijn dat ze kijkt wat hun dagelijkse horoscoop voor Maagd zegt en hun leven hieraan aanpassen. Vrouwen van dit teken zijn bijzonder sterk toegewijd aan hun familie en ze geven de nodige tijd en energie aan het gezin.

 

De minder goede eigenschappen van de Maagd

 

De Maagd let op haar gezondheid en ze kiest dan ook voor een optimale, gezonde voeding. Dit is natuurlijk positief maar kan snel omslaan in fanatisme, en dat is niet zo gezond. Ze kan zich dan naar anderen veroordelend uitdrukken terwijl andere mensen het gewoon niet zo nauwkeurig nemen.

 

Mensen die hun overtuigingen niet delen of zich niet precies gedragen zoals verwacht, laat ze links liggen. Ze is altijd direct met wat ze zegt, maar soms zou het beter zijn als ze in sommige situaties haar mond hield. Een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse blik op de horoscoop kan nuttig zijn om het in de toekomst beter te kunnen doen. Het zou mooi zijn als je de Maagd horoscoop kunt gebruiken als leidraad in het leven.

 

Sterrenbeeld Maagd op het werk

 

Beroep als een roeping

 

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zien hun beroep niet als een last, maar als een bestemming. Je beroep hoort bij je leven zoals slapen, eten of ademen. En daarom is hun discipline zo bewonderenswaardig. Door de taak die ze zichzelf hebben gesteld, of werd toegekend door anderen, grondig aan te pakken, kunnen ze de rest uitsluiten. Dit maakt natuurlijk een blijvende indruk op hun medemens. Zo is het beroep van secretaresse perfect voor hen.

 

Alles wat te maken heeft met dienstverlening, past bij de Maagd. Optimalisatie van werkprocessen is hun passie. De kenmerken van de Maagd maken haar ook geschikt voor werk in de gezondheidszorg. Ze vindt het ook zinvol om zieken te verzorgen. Zieken verplegen, hun ziekte te verlichten, hen te troosten indien nodig, dat is hun ding. Ze zijn ook goed in stervensbegeleiding. Ze volgen hun roeping. Maagden zijn naast Vissen en Schorpioenen de beste artsen, psychotherapeuten, dokters en verpleegkundigen.

 

Belangrijke kenmerken in een baan

 

De Maagd onderscheidt zich door de realiteitszin. Ze heeft geen illusies en kijkt altijd met nuchtere ogen naar vandaag en naar de toekomst. Voor haar is twee plus twee vier, en niet drieënhalf tot vijf. Dankzij haar scherpe observatievermogen en gevoel voor planning, orde en systematiek, zal elke werkgever een Maagd in het team willen hebben. Ze doet alles grondig en doet eigenlijk alles goed. En ze doet alles wat je haar opdraagt zonder gemopper. Maar ze moet wel het gevoel hebben van een diepere betekenis of een groter geheel. En hoe uitgebreider dit hogere doel is, hoe meer ze van zichzelf geeft. De Maagd is de dienaar die gedijt door zijn Heer te helpen om grootsheid te perfectioneren.

 

Tot zover de horoscoop voor Maagd

 

En, hebben we je kunnen dienen met onze horoscoop maagd? Zo ja, ga dan meteen naar het contactformulier en vraag je dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse horoscoop op. Natuurlijk kun je dit formulier ook gebruiken als je vragen hebt over onze site. Lof en kritiek horen we graag en je krijgt snel een antwoord. En als je onze website en de Maagd horoscoop leuk vindt, deel het dan maar met je vrienden en kennissen op de sociale netwerken zoals Facebook en Twitter.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!