Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Maagd

Sterrenbeeld: Maagd


Element: Aarde. Planeet: Mercurius.
Eigenschappen: Vastberaden, kritisch, logisch, plichtbewust en praktisch.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Maagden zijn doorgaans vredig en gevat. Oppervlakkig gezien lijken ze erg beleefd en gemakkelijk in de omgang, maar onder dat oppervlak gaat een draaikolk van gevoelens en gedachten schuil. Maagden zijn voortdurend erg actief bezig met hun omgeving te analyseren en te beoordelen. Ze houden zich graag nergens specifiek mee bezig, om op die manier er iets van te maken. Maagden hebben oog voor detail en ze vinden graag dingen uit die net enkel praktisch zijn, maar ook nog eens extra schoonheid en diepte in zich dragen.

Maagden kunnen af en toe best graag alleen zijn, als ze maar weten dat ze gewaardeerd zijn. Ze kunnen veel sympathie opbrengen en iemand een luisterend oor bieden. Ook nemen ze graag het initiatief om iemand uit de nood te helpen. Hun geboren goedheid wordt gemakkelijk door anderen uitgebuit. Vaak met als resultaat dat Maagden te hard werken of te veel hooi op hun vork nemen. Het is erg belangrijk voor Maagden dat ze een situatie uitgebreid analyseren voordat ze er deel van gaan uitmaken; anders kan het wel eens verkeerd aflopen.

Het natuurelement van Maagden is Aarde: ze zijn getalenteerd in het creëren van iets uit aarde met hun blote handen. Ook vertoeven ze graag op het platteland. Al zijn ze niet bevelend of zeurderig ingesteld, toch hebben ze een grote strategische waarde voor elke groep die ernaar streeft om bepaalde doelen te bereiken. Maagden overbelasten zichzelf echter gemakkelijk, wat in extreme gevallen hun werk niet ten goede komt.

De horoscoop voor Maagden

Deze site vormt voor haast alle personen die in dit sterrenbeeld zijn geboren, de vertrouwde plaats waar ze hun Maagd horoscoop kunnen lezen. Onze horoscopen liggen altijd op tijd klaar en het beste aan de hele zaak is dat ze ook nog eens gratis zijn. Lezers die deze website wel vaker bezoeken, weten dat we prat gaan op kwalitatief hoogstaande horoscopen. Ben je eerder nieuw, ook dan kan je kosteloos elke dag een nieuwe horoscoop Maagd lezen – en via een inschrijving op onze nieuwsbrief ook nog eens een melding krijgen wanneer de laatste nieuwe Maagd horoscoop van de dag, week of maand gepubliceerd is. En je kan ook onze site aanduiden als een van je favorieten, en zo altijd in directe verbinding blijven met de laatste nieuwe Maagd horoscoop. Elke horoscoop – ook jouw eigen Maagd horoscoop – is uitgedokterd door onze astroloog en daarom uniek. Vind je dat er iets beter kan op onze horoscoopsite, of heb je een idee? Laat het dan zeker weten. Elke verbetering van onze site is welkom, en met jouw hulp zetten we weer een kleine stap in de richting van perfectie. Steeds zijn we op zoek naar een betere relatie met onze bezoekers en jij mag ons daar gerust bij helpen.

Goede eigenschappen: Maagden hebben een goede inborst, ze zijn vriendelijk, geduldig, goedlachs en houden van plezier maken. Zelden zijn ze luidruchtige aandachttrekkers; ze komen veeleer over als sterke, eerder zwijgzame types die niet meer zeggen dan nodig. Maagden zijn creatief en houden van hun familie. Mannen met het sterrenbeeld Maagd zullen hun partner nooit verlaten… tenzij ze zich verraden voelen. Vrouwen met dit sterrenbeeld nemen de rol van toegewijde, getalenteerde ouder op zich; niet enkel voor hun eigen, maar ook voor andermans kinderen.

Minder goede eigenschappen: Maagden hechten grote waarde aan gezondheid en gezonde voeding, en niet enkel voor zichzelf. Op zich is dit positief, maar Maagden kunnen hier al eens te fanatiek in worden. Daarnaast kunnen ze erg kritisch en oordelend over anderen zijn, die zich niet gedragen naar de regels die Maagden zelf hanteren. Een Maagd heeft doorgaans een uitgesproken mening en deelt die graag met anderen; al zou het soms beter zijn om dat niet te doen.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
3.98 (79.67%) 61 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster