Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Waterman

Sterrenbeeld: Waterman


Element: Lucht. Planeet: Uranus.
Eigenschappen: Toegewijd, genereus, sociaal, communicatief, vooruitdenkend.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Waterman Horoscoop

Basisinformatie over sterrenbeeld Waterman

Het element van het sterrenbeeld Waterman is de lucht en zijn dominante planeet is Uranus. Watermannen zijn communicatief, gul, gezellig en hebben altijd veel plannen. Hij onderscheidt zich doordat hij gul is met zijn tijd en middelen. Daarom houdt hij zich graag bezig met vrijwilligerswerk en sociaal werk. Het welzijn van zijn medemens is voor hem een liefdeswerk en dat maakt hem zo populair. Hij is vaak gezegend met een grote vriendenkring en maakt makkelijk nieuwe vrienden. Hij doet er alles aan om in contact te blijven met mensen die hij decennia lang niet heeft gezien. Zijn levensthema’s zijn verbinding en cohesie.

Hij raakt makkelijk gefascineerd door kleine, geraffineerde technische artikelen, oftewel gadgets, knutselt graag zelf aan apparaten. De Waterman is een geboren uitvinder. Het is zijn passie om anderen te helpen. Is hij echter weer bezig met een uitvinding, dan wordt hij door buitenstaanders gezien als niet erg emotioneel en afwezig. Het is daarom raadzaam voor hem om door meditatie zijn innerlijk te vinden. Zo kan hij kan de verbinding creëren met iets hogers dat buiten zichzelf ligt.

 

De Waterman Horoscoop: De roeping /zijn beroep

Het dierenriemteken Waterman heeft een reputatie als een tolerant en geduldig persoon. In beroepen als hulpverlener, astronaut, natuurkundige, astroloog, coach, uitvinder, vliegtuigfabrikant, elektronica ingenieur en leraar, voelt hij zich prettig, want dan kan hij zich op één bepaald ding richten zonder emotioneel betrokken te raken. Het is ook niet ongebruikelijk dat hij vanwege zijn talent en inzet wordt overspoeld met erkenningen en medailles. Watermannen hebben niet altijd een goede opleiding, maar dan storten ze zich vol overgave op een secundaire opleiding en bouwen een succesvolle carrière op. Soms nemen ze zelfs een beroep waarvoor ze helemaal niet zijn opgeleid. Vanwege hun mentale behendigheid en hun ambitie slagen zij dan nog steeds.

Zonder een bepaald doel voor ogen werkt het niet voor de Waterman. Watermannen moeten het gevoel hebben dat ze met hun werk de mensheid een dienst bewijzen. Of hij zijn bijzondere uitstraling graag in beroepen werkt waar hij in een team werkt of als leidinggevende, dat is de vraag. Het antwoord is waarschijnlijk “het kan”. Hij werkt het liefst in een platte organisatie en in een team waar hij nog steeds zelfstandig kan werken. Hij maakt nooit echt ergens deel van uit en maakt dat ook duidelijk aan anderen. Omdat hij zichzelf als buitenstaander ziet, voelt hij zich aangetrokken door mensen die door anderen gemarginaliseerd worden. Van jongs af aan heeft hij al het gevoel dat hij anders is dan de massa.

 

Sterrenbeeld Waterman en relaties

Wie past bij de Waterman?

Je zou verwachten dat de luchttekens Tweelingen en Weegschaal goed passen. Een kleine opmerking: de dierenriem is verdeel in de vier bekende levenselementen vuur, water, aarde en lucht.

En nu weer verder. De relatie met een Tweelingen kan goed verlopen, maar als de Tweelingen veel rationeler denkt dan de Waterman, dan kan de relatie in rook opgaan. Tweelingen kunnen de spirituele kant van de Waterman en haar vermogen om te anticiperen, niet waarderen. Zo kan de relatie stranden, Maar dat hoeft niet! Daarom adviseren we je om de horoscoop Waterman in detail te bestuderen. Haal er uit wat het beste bij je past. Je moet gewoon altijd een positieve houding hebben bij het lezen van de horoscopen. Denk niet problemen, maar in oplossingen, dat is ook voor sterrenbeeld Waterman het advies.

 

Past de Weegschaal misschien bij de Waterman?

Niet echt, want de Weegschaal is niet bereid om zich diep onder te dompelen in de denkprocessen van de Waterman. De Weegschaal kan veel verdragen maar als hij de zin ervan niet ziet, dan leidt dat tot conflicten. De Boogschutter past beter omdat die filosofische trekken heeft, of de Vissen, die een spirituele kant in zich heeft.

Bovendien zijn deze twee sterrenbeelden globetrotters. Ze willen graag de manier van leven van andere volkeren en culturen ontdekken en bestuderen. Uiterst moeilijk gaat het met de Stier. De Stier treedt met een zekere dominantie naar voren en probeert het leven altijd beheersbaar te houden. Dit is voor de Waterman moeilijk verteerbaar. Hij houdt van het onconventionele en onorthodoxe en is een beetje gek, maar dan in positieve zin. Dat betekent echter niet dat hij zijn zaakjes niet voor elkaar heeft. Blijf positief en bekijk het maar zo, dat het wereldbeeld van sterrenbeeld Waterman verschilt van het normale wereldbeeld.

Watermannen zwemmen in principe tegen de stroom in en leven volgens hun eigen levensritme. Toch houden zulke moeilijke relaties ook stand. Hierbij polijsten beide partners elkaar net als een edelsteen, totdat perfectie wordt bereikt.

 

De negatieve kenmerken in de horoscoop Waterman

Als de Waterman zich niet kan terugtrekken en afschermen van zijn medemens, wordt hij somber en depressief. Een neiging tot depressie is in dergelijke gevallen altijd voorhanden. Als zijn dadendrang niet voldoende wordt gewaardeerd, reageert hij opvliegend en boos. Hij kan zich dan excentriek gedragen. Dit komt waarschijnlijk omdat hij te weinig naar zichzelf luistert of door een gebrek aan zelfreflectie.

 

Meer over sterrenbeeld Waterman?

Waterman staat altijd klaar om nieuwe dingen te ontdekken. En daarom zul je zeker wat hebben aan onze Waterman horoscoop. Wat daarin staat zal je kijk op de wereld veranderen. De horoscoop Waterman is zo geschreven dat het een leidraad in je leven kan zijn. Dat is de reden waarom we de Waterman horoscoop gratis toesturen. Als je vragen hebt over de Waterman horoscoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Via het contactformulier kun je ons ook lof en kritiek toesturen. Wij doen ons best om onze lezers tevreden te houden. Ben je tevreden? Deel dan gerust de horoscoop Waterman met je vrienden via social media.

 

Wat maakt sterrenbeeld Waterman bijzonder?

Waterman is het enige sterrenbeeld, dat wordt gesymboliseerd door een mens. Er zijn oude kaarten met daarop een knappe jongeman die water uit een kruik laat stromen. Onder astrologen staat dit bekend als het water van de Geest. De betekenis is uniek. In de geestelijke wereld van de astrologie wordt de Waterman beschouwd als een heilig karakter, en dit is absoluut de perfecte man. Hij omringt zich met een speciaal waarneembaar charisma en onderscheidt zich zo duidelijk van de menigte. Zij zijn degenen die zijn gekozen om met hun visie de speciale taken van het bestaan ​​te realiseren.

Hij brengt een realistisch perspectief en idealisme samen met materieel perspectief en visies onder één dak. Hij straalt een ​​energie uit die het bewustzijn en denken van mensen kan veranderen. Hier ligt de nadruk weer op “kan”, want het kan goed zijn dat hij het niet eens beseft en daarom adviseren wij de Waterman om de maandelijkse Waterman horoscoop te lezen.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!