Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Waterman

Sterrenbeeld: Waterman


Element: Lucht. Planeet: Uranus.
Eigenschappen: Toegewijd, genereus, sociaal, communicatief, vooruitdenkend.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Watermannen staan erom bekend erg vrijgevig om te gaan met hun tijd en middelen. Daarom zijn ze vaak aan het werk in de sociale of humanitaire sector. Watermannen zijn oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van anderen, en hierdoor zijn ze geliefd bij hun vele vrienden en kennissen. In tegenstelling tot anderen bekijken Watermannen vreemden niet als vreemd: niemand is echt ‘vreemd’ voor hen en ze doen grote inspanningen om weer dichter te komen bij personen met wie het contact verwaterd is. Eenheid en verbondenheid zijn altijd het doel van een Waterman.

Kleine gadgets en nieuwe processen of uitvindingen waarmee ze kunnen prutsen zijn fascinerend voor Watermannen. Haast altijd zijn ze druk bezig met ideeën uit te werken of met uit te zoeken hoe ze anderen kunnen helpen en daardoor komen ze zelden erg emotioneel of gevoelsgeladen over. Watermannen zijn uitzonderlijk geduldig en verdraagzaam voor hun medemensen. Ze zijn de geknipte persoon om als leraar of noodhulpmedewerker aan de slag te gaan, maar houden hun focus doorgaans op hun functie, zonder zich echt persoonlijk te betrekken.

De horoscoop voor Watermannen

Zowat iedereen die in dit sterrenbeeld is geboren, raadpleegt zijn Waterman horoscoop hier. Je kan onze horoscopen altijd mooi op tijd lezen, en wat nog meer is: ze zijn altijd gratis. Als je onze website al vaker hebt bezocht, weet je al dat we horoscopen van hoge kwaliteit afleveren. Ben je eerder nieuw, ook dan kan je kosteloos elke dag een nieuwe horoscoop Waterman lezen – en via een inschrijving op onze nieuwsbrief ook nog eens een melding krijgen wanneer de laatste nieuwe Waterman horoscoop van de dag, week of maand gepubliceerd is. Of houd je liever de vinger aan de pols van het universum door van onze site een nieuwe bookmark te maken in je internetbrowser? Dan hoef je maar één keer te klikken om je nieuwe Waterman horoscoop te kunnen lezen. Die laatste nieuwe Waterman horoscoop werd net als alle andere horoscopen speciaal op unieke wijze uitgeschreven door onze astroloog. Opmerkingen en ideeën voor onze website nemen we graag in ontvangst. Elke verbetering van onze site is welkom, en met jouw hulp zetten we weer een kleine stap in de richting van perfectie.

Goede eigenschappen: Wellicht zijn Watermannen de vriendelijkste mensen van allemaal. Ze sluiten overal en met iedereen vriendschap. Ook in netwerken zijn ze de allerbeste en erg vaak worden ze op hun werk beloond of geëerd met een onderscheiding of medaille. Watermannen zijn erg intelligent en gebruiken hun energie en vaardigheden om anderen te hulp te schieten. Ze brengen van nature graag al hun tijd door bij vrienden en nieuwe contacten, dus het komt wel eens voor dat ze te weinig tijd hebben om alleen te zijn en over alles na te denken. Het wordt Watermannen aangeraden om te mediteren; dit kan in grote mate worden beschouwd als reflectie en eigen tijd. Als ze mediteren, kunnen Watermannen het gevoel bereiken dat ze verbonden zijn met iets groters dan zijzelf.

Minder goede eigenschappen: Als ze onvoldoende alleen kunnen zijn, worden Watermannen wel eens zwaarmoedig en gevoelsloos. In extreme gevallen belanden ze zelfs in een depressie. Ook worden ze wel eens erg boos als ze voelen dat hun werk niet naar waarde wordt geschat. Door hun grondige zelfreflectie, of net door een gebrek daaraan, kunnen Watermannen opvliegend en excentriek voor de dag komen.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
3.98 (79.67%) 61 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster