Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Schorpioen

Sterrenbeeld: Schorpioen


Element: Water. Planeet: Pluto.
Eigenschappen: Houdt van extremen, veeleisend, passioneel en nadenkend.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Schorpioenen denken en leven het liefst in rust en vreedzaamheid. Pas als ze verregaand geprovoceerd worden; en dat gebeurt niet gemakkelijk, komen ze agressief uit de hoek. Voor een Schorpioen is tijd alleen doorbrengen best aangenaam. Ze raken dan ook snel geïrriteerd als ze niet met rust worden gelaten. Geheimen zijn bij Schorpioenen in verzekerde bewaring. Ze beleven alle menselijke gevoelens veel intenser dan anderen, waardoor ze kieskeurig kunnen zijn in het helpen van anderen. Als ze echter besluiten om iemand anders uit de nood te helpen, dan gaan ze er ook volledig voor. Schorpioenen kunnen recht voor de raap zijn als ze van oordeel zijn dat men de harde waarheid moet horen.

Iets nieuws proberen is geen probleem voor Schorpioenen. Vaak wagen ze zich aan iets waar anderen huiverachtig voor passen. Daarom zie je mensen met het sterrenbeeld Schorpioen altijd in nieuwe en spectaculaire sporttakken zoals valschermspringen en basejumping. Ze moeten bijna altijd zichzelf bewijzen, en hierdoor zijn ze mentaal gezond en ervaren in de omgang. Schorpioenen bereiken door deze ingesteldheid al vroeg in hun leven een verreikend zelfbewustzijn. Ze zijn erg geïnteresseerd in wat anderen denken en daarom zoeken ze vaak een handige positie om deze informatie in te winnen.

De horoscoop voor Schorpioenen

Haast alle mensen met dit sterrenbeeld raadplegen hun Schorpioen horoscoop op deze website. Je kan onze horoscopen altijd mooi op tijd lezen, en wat nog meer is: ze zijn altijd gratis. Als je onze site regelmatig bezoekt, weet je al dat we horoscopen van hoge kwaliteit produceren. Ben je een nieuwe bezoeker? Dan kan ook jij vanaf nu elke dag je horoscoop Schorpioen lezen en je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je (ook bij de week- en maandhoroscopen) op de hoogte telkens wanneer er een nieuwe Schorpioen horoscoop van de dag, week of maand voor je is opgesteld. Ook kan je deze website toevoegen aan je lijst met favorieten; dan kost het je maar een muisklik om de allerlaatste Schorpioen horoscoop te raadplegen. Elke horoscoop – ook jouw Schorpioen horoscoop – is uniek, want opgesteld door onze eigen astroloog. Heb je een ideetje voor onze site, of vind je dat er iets ontbreekt, dan horen we het graag. We zijn namelijk altijd op zoek naar verbetering van de relatie met onze bezoekers, en jij kan ons helpen om dat kleine stapje op de lange ladder te zetten.

Goede eigenschappen: Schorpioenen hebben zichzelf erg onder controle en verwachten dit ook van de mensen in hun omgeving. Ze zijn geïnteresseerd in anderen en tonen zich erg gedisciplineerd als ze hun naasten willen of moeten beschermen. Schorpioenen zijn erg vrijgevig en ook dit is een karaktertrek die ze van anderen verwachten. Ze voelen zich het best als ze de touwtjes in handen hebben: niet dat ze echt willen domineren, maar de leiding nemen ze met plezier op zich. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen die in het sterrenbeeld Schorpioen geboren zijn.

Minder goede eigenschappen: Schorpioenen zijn niet bepaald vergevingsgezind. Er wordt gezegd dat de Schorpioen het begrip ‘wraak’ heeft uitgevonden, dus als ze een keer verraden worden, dan zien ze geen vreedzame oplossing. Vooral vrouwen met dit sterrenbeeld zijn hier een toonbeeld van. Het kan gemakkelijk tientallen jaren duren, voordat ze weer een normaal contact hebben met hun familie of vrienden. Ook zien Schorpioenen vaak problemen waar er geen zijn. Dit pessimisme wordt door anderen wel eens geïnterpreteerd als achterdocht of paranoïde.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
3.98 (79.67%) 61 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster