Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Kreeft

Sterrenbeeld: Kreeft


Element: Water. Planeet: Maan.
Eigenschappen: Gevoelig, groeps- en familiegericht, op zoek naar veiligheid.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De kreeft is een bijzonder goed symbool voor dit sterrenbeeld. Krabben en kreeften dragen hun schild of huis immers op de rug, net als mensen met sterrenbeeld Kreeft. Voor deze mensen draait hun leven vaak om hun thuis en hun familie. Ze zijn erg loyaal en toegewijd aan hun verwanten en hun vriendenkring. Bovendien hebben ze de neiging om, net als krabben, zich zijdelings voort te bewegen om zo vooruit te komen; ze gaan vaak verschillende richtingen op om zo hun doel te bereiken of confrontaties uit de weg te gaan! Tot slot kunnen we in de symboliek van de Kreeft nog stellen dat Kreeften graag dingen die ze leuk vinden als het ware vastgrijpen en houden, zonder ook maar een keer te lossen, alsof ze de scharen van hun symbooldier hebben! Kreeften moeten het gevoel hebben dat andere mensen ze nodig hebben. Ze willen zich gewild en belangrijk voelen. Ze zijn zich graag bewust van het gevoel van geborgenheid en veiligheid dat ze in een emotionele of andere relatie overdragen op anderen.

De mooiste eigenschap van Kreeften is hun moed en beschermende houding. In hun nadeel speelt hun onzekerheid en humeurigheid, vooral als ze zich emotioneel uitgeput voelen. Het natuurelement van Kreeften is Water, wat ze diepzinnig en mysterieus maakt (‘Stille waters…’), maar ook mild en zorgzaam.

De horoscoop voor Kreeften

Deze website vormt voor bijna alle personen met dit sterrenbeeld de uitverkoren plaats om hun Kreeft horoscoop te raadplegen. Onze horoscopen liggen altijd op tijd klaar voor hun lezers en het mooie is dat ze ook nog eens gratis zijn. Ons sleutelwoord is kwaliteit en dat weten de trouwe bezoekers van onze site maar al te goed. Ben je een nieuwe bezoeker? Dan kan ook jij vanaf nu elke dag je horoscoop Kreeft lezen en je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte telkens wanneer er een nieuwe Kreeft horoscoop van de dag, week of maand voor je is opgesteld. Een andere manier om up to date te blijven, is door deze website aan te klikken als één van je favorieten. Zo blijf je altijd maar een muisklik verwijderd van je nieuwe Kreeft horoscoop. Elke horoscoop – ook jouw eigen Kreeft horoscoop – is uitgedokterd door onze astroloog en daarom uniek. Mocht je ondanks al deze voordelen toch nog een suggestie hebben voor een verbetering van onze site, dan horen we het graag. We proberen immers steeds om de website te verbeteren – mocht jij ons daarbij willen helpen, dan zijn we je daarvoor erg dankbaar.

Goede eigenschappen: Een sterk ontwikkeld gevoel voor humor, dat ze gebruiken om anderen op te beuren in moeilijke tijden. Kreeften hebben een luisterend oor en veel mededogen voor anderen. Hiermee trekken ze anderen aan, die bij Kreeften het begrip en de aandacht vinden die ze nodig hebben. Van alle sterrenbeelden is de Kreeft het loyaalst. Ze zijn échte vrienden en gebruiken hun vrienschappen niet in hun voordeel; ze houden bijvoorbeeld niet van roddelen. Door hun betrouwbaarheid en eerlijkheid geven ze altijd een oprecht antwoord, zelfs als de persoon die het antwoord krijgt, liever iets anders had gehoord.

Minder goede eigenschappen: Kreeften worden erg humeurig en onzeker als ze een dierbare, zowel een partner als een vriend, dreigen te verliezen. Ze zijn niet geneigd om te liegen, maar door deze verregaande onzekerheid kunnen ze ongewild wel eens een leugentje produceren. Uiteindelijk zijn ze toch vooral bang om alleen te zijn.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
4.03 (80.67%) 60 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster