Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Kreeft

Sterrenbeeld: Kreeft


Element: Water. Planeet: Maan.
Eigenschappen: Gevoelig, groeps- en familiegericht, op zoek naar veiligheid.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Horoscoop Kreeft

 

Basisinformatie over het sterrenbeeld Kreeft

 

Het element van Kreeft is het water, wat hem een diepe en mysterieuze uitstraling geeft. Zijn dominante planeet is de maan. Mensen die onder het sterrenbeeld Kreeft zijn geboren, worden beschouwd als gezellig, gevoelig en als familiemensen die op zoek zijn naar veiligheid. Dit dierenriemteken wordt goed gesymboliseerd, want net als de kreeft draagt ​​hij zijn pantser op zijn rug.

 

Bij een typische Kreeft draait alles om zijn familie en zijn huis. Tegenover de familie en vrienden is hij zeer loyaal. Typisch voor het sterrenbeeld Kreeft is dat hij, net als een kreeft, zijwaarts beweegt in plaats van recht. Dat betekent dat hij zich in verschillende richtingen beweegt om zijn doel te bereiken. Zo kan hij altijd conflicten vermijden.

 

Meer weten over de Kreeft horoscoop ?

 

Een kleine opmerking voordat je naar de Kreeft horoscoop gaat. Door regelmatig je horoscoop te lezen krijg je richtlijnen waarmee je je leven positief kunt veranderen. Dit is precies de reden waarom wij de horoscoop Kreeft gratis aanbieden. Deze service komt uit een goed hart. En als je onze horoscoop Kreeft zelf op deze manier hebt ervaren, laat het ons dan weten. Alleen dan weten we of we ons werk goed doen. Laat dus ook je Kreeft horoscoop gratis toesturen. Maar nu verder met de eigenschappen van de Kreeft.

 

Eigenschappen in de horoscoop Kreeft

 

Het belangrijkste kenmerk

 

Wat hij aanpakt, pakt hij net als het dier. Wat hij vangt met zijn schaar, laat hij nooit meer los. En het belangrijkste kenmerk wat mensen met dit sterrenbeeld hebben, is dat ze andere mensen op een of andere manier willen helpen. De Kreeft is echter ook moedig en wil anderen graag beschermen. Zijn grootste wens is dat zijn medemens hem nodig heeft. Iets voor een ander betekenen en zich veilig voelen in zijn vriendschappen en relaties betekent veel voor hem.

 

De goede eigenschappen van de Kreeft horoscoop

 

Hij is zorgzaam en zacht en heeft een vreemd gevoel voor humor. Als anderen de humor van een situatie niet inzien, kan hij dat wel en dat zorgt voor plezier. Hij heeft ook veel compassie voor anderen en is een zeer goede luisteraar. Door deze eigenschappen is hij voor zijn vrienden en kennissen als een magneet, omdat ze zich tot hem aangetrokken voelen tot hem. Ze voelen zich door de Kreeft begrepen. Er wordt gezegd dat mensen die onder het sterrenbeeld Kreeft zijn geboren, het meest trouw zijn van alle 12 sterrenbeelden.

 

Hij is die beste vriend die je nooit zal afvallen maar ook niet zal profiteren van een vriendschap. Op mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Kreeft kun je absoluut vertrouwen. Hij geeft eerlijke antwoorden, zelfs als de mensen om hen heen dit niet hadden verwacht of niet wensten.

 

Minder goede eigenschappen

 

Als hij emotioneel niet lekker in zijn vel zit dan wordt hij onzeker, humeurig en verlegen. Dat gebeurt met name als hij een dierbaar persoon denkt te gaan verliezen. Dit is vooral het geval met goede vrienden, maar zeker ook bij de personen waarvan hij het meest houdt en die het dichtste bij staan. Dan trekt hij zich onzeker terug in zijn pantser. En dat is niet goed.

 

In principe houdt hij niet van liegen, maar in ernstige situaties glipt er soms toch een leugentje om bestwil uit. Dat heeft te maken met het feit dat hij er niet tegen kan om door anderen te worden afgewezen.

 

Weetjes over het sterrenbeeld Kreeft

 

Welke sterrenbeelden zijn het meest geschikt voor hem?

 

De Kreeft past bijzonder goed bij het sterrenbeeld Steenbok. Op voorwaarde echter dat ze niet proberen om elkaar te veranderen. Het is een kunst om een ander helemaal in zijn waarde te laten, maar het is niet onmogelijk. Eventueel kan de horoscoop de Kreeft helpen om meer begrip voor anderen te hebben. Zo zien we het graag en als je dat wilt, dan sturen we je regelmatig de Kreeft horoscoop. Als het dan past met een Schorpioen, dan komt het er uiteindelijk op neer in hoeverre je bereid bent om je medemensen te nemen zoals ze zijn.

 

Maar het kan ook zijn dat hij onder de indruk is en uitgedaagd wordt door de dominantie van de Schorpioen, want deze relatie kan zeer gepassioneerd zijn. Zeker als het gaat om erotiek. Of de relatie stand houdt? Dat staat waarschijnlijk in de sterren, of je vindt het antwoord in jezelf. Daarom laten we het daarbij, want het kan goed zijn dat het teken Kreeft zich aangetrokken voelt tot een compleet ander dierenriemteken en, hoewel het voor de sterren niet past, hiermee een relatie aangaat.

 

Tot de dood hen scheidt of totdat de relatie niet meer te repareren valt wat leidt tot een breuk. Ook op deze gevaren, vestigen wij de aandacht in de Kreeft horoscoop. Lees deze goed en herken de struikelblokken. Daarna heb je de oplossing voor deze situaties grotendeels zelf in de hand.

 

Hoe gedraagt de Kreeft zich ​​in een relatie?

 

Kreeften kunnen verslindend, vasthoudend en bezitterig zijn. De scharen van de Kreeft laten geen ontsnapping toe. Hij zal zijn liefdesrelatie nooit opgeven, tenzij hij de belangstelling voor zijn partner verliest. Ze geven in de liefde het beste wat ze hebben en laten daarbij een sterke liefde zien. Zoals in de Bijbel staat in het Hooglied: sterk als de dood is de liefde, ” zo offert hij alles op voor de liefde. Deze sterke liefde zorgt dat Kreeften al het mogelijke doen om deze liefde te laten bestaan. Ze hebben dit nodig en eisen het ook van de partner. Een beetje flirten dat werkt niet bij een Kreeft.

 

Hoe ziet het sterrenbeeld Kreeft er uit?

 

Het sterrenbeeld Kreeft is aan de hemel een beetje ingeklemd tussen Leeuw en Tweelingen. Het bestaat uit een cluster van sterren die er met veel verbeelding uit ziet als een Kreeft. Wij kennen de kreeft, maar voor de Egyptenaren symboliseert het de scarabee (houtkever). Deze heilige kevers, die een symbool zijn van wedergeboorte en onsterfelijkheid doen dit sterrenbeeld nog meer recht. De Kreeft is dan ook een mystiek teken en de hoeder van alle zielen. Geestelijk gezien stuurt en leidt hij de zielen op de weg van de sterren terug naar de aarde. Dat valt dan onder het hoofdstuk reïncarnatie.

 

Zijn er parallellen tussen het dier en het sterrenbeeld?

 

Die zijn er. De kreeft leeft zowel op het land als in het water. Hij is iemand die zich tussen land en water heen en weer beweegt. Soms zie je hem als matroos of kapitein op de volle zee en soms trekt hij naar een verlaten gebied op het platteland. Hij voelt zich in beide werelden thuis. Net als de heremietkreeft heeft hij de neiging om zich in zijn pantser-huis- terug te trekken om veiligheid en bescherming te zoeken. Zodra hij uit zijn pantser – uit zijn huis – is gegroeid, zoekt hij naar iets nieuws. Afhankelijk van de omgeving kunnen kreeften zichzelf regenereren. En dat komt omdat Kreeften gebruik maken van de enorme kracht van de ziel, in plaats van te vertrouwen op lichamelijke kracht.

 

De Kreeft als dier en als mens in het sterrenbeeld Kreeft is tegelijkertijd veelzijdig en statisch. In de relatie, het bewustzijn en het gedrag naar anderen ontwikkelt hij zich meer en meer. Bij het overgaan naar een nieuwe wereld is hij bijzonder gevoelig. Omdat hij zijn oude pantser – huis – verliest, voelt hij zich kwetsbaar zonder de bescherming van een nieuwe. Maar zodra hij gewend is aan zijn nieuwe omgeving, voelt hij zich weerbaarder en gesterkt.

 

Wij, de redactie van horoscoopmekka.nl hopen dat de Kreeft ons niet buitensluit, maar regelmatig onze dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse horoscopen bekijkt. En als je hebt genoten van onze informatie, dan kun je dit delen met andere vrienden op social media, zoals Twitter en Facebook en ons liken.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!