Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Tweelingen

Sterrenbeeld: Tweelingen


Element: Planeet. Planeet: Mercurius.
Eigenschappen: Slim, praatgraag, leergierig, avontuurlijk en charmant.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Dit sterrenbeeld heet Tweelingen omdat personen die onder dit gesternte geboren zijn, niet graag alleen zijn. Tweelingen zijn het gelukkigst als ze hun ervaringen en ideeën met anderen kunnen delen. Ze vinden communicatie erg belangrijk; daardoor zijn ze vaak aan het werk in de communicatiesector of op een plek, waar ze hun communicatieve vaardigheden kunnen aanwenden. Tweelingen zijn uitzonderlijk nieuwsgierig, het liefst zijn ze sociaal bezig in contact met andere mensen. Ze houden van een feestje omdat ze met iedereen wel een praatje kunnen slaan. Van nature zijn Tweelingen avontuurlijk ingesteld, en daarom proberen ze zo veel mogelijk te reizen. Zo kunnen ze nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen aanleren en nieuwe ideeën bespreken.

Het natuurelement van Tweelingen is Lucht: ze hebben een stralende persoonlijkheid en zijn gemakkelijk in de omgang. Zo trekken ze vanzelf andere mensen aan. Onophoudelijk zijn Tweelingen op zoek naar intellectuele uitdagingen en ze kunnen ver gaan om deze uitdagingen, zowel spiritueel als mentaal en fysiek een antwoord te bieden. Tweelingen zijn bijzonder creatief en denken gewoonlijk buiten de bestaande kaders. Omdat ze bovendien intuïtief sterk zijn, horen ze vaak bij de beste ondernemers, sprekers, ontwerpers, schrijvers en kunstenaars. Ook houden ze van levendige, stralende kleuren.

De horoscoop voor Tweelingen

Deze site is voor bijna iedereen met dit sterrenbeeld dé plek om zijn Tweelingen horoscoop te lezen. Wanneer je maar wil, je vindt je horoscoop altijd op tijd en up to date, en je hoeft er niet eens voor te betalen! Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel, zoals onze regelmatige sitebezoekers wel zullen weten. Ook lezers die voor het eerst onze site bezoeken – zoals jij misschien? – kunnen vanaf nu elke dag mee profiteren van een nieuwe horoscoop Tweelingen, en als ze zich aanmelden voor de nieuwsbrief, krijgen ze ook nog eens een melding als er een nieuwe Tweelingen horoscoop van de dag, week of maand is uitgedokterd. Of houd je liever de vinger aan de pols van het universum door van onze site een nieuwe bookmark te maken in je internetbrowser? Dan hoef je maar één keer te klikken om je nieuwe Tweelingen horoscoop te kunnen lezen. Onze astroloog duidt zelf alle horoscopen, ook jouw Tweelingen horoscoop, waardoor ze allemaal uniek zijn. Mocht je ondanks al deze voordelen toch nog een suggestie hebben voor een verbetering van onze site, dan horen we het graag. Met jouw hulp en die van onze andere bezoekers komen we steeds dichter bij de ideale bezoekerservaring!

Goede eigenschappen: Vlotte babbel, leuk in de omgang, extravert en charmant, interessant om een gesprek mee aan te knopen, een brede achtergrond; Tweelingen kunnen over alles meepraten, een goed gevoel voor humor en bijna altijd optimistisch ingesteld. Ze vervelen zich haast nooit, omdat ze zelf zorgen dat er iets leuks aan de gang is.

Minder goede eigenschappen: Tweelingen staan graag in het middelpunt van de belangstelling en eisen veel aandacht op. Als ze voelen dat een bepaalde situatie niet hun voorkeur wegdraagt, proberen ze al snel om de situatie te veranderen. Dit geldt zowel op liefdesvlak als bij vrienden en op het werk. Tweelingen voelen de sterke behoefte om als een centraal persoon beschouwd te worden, en dit leidt er jammer genoeg soms toe dat ze hun verhalen wat al te veel gaan aandikken. De focus op zichzelf kan onbeleefd en onsympathiek overkomen op anderen. Als een uitwerking hiervan zie je vaak dat mannelijke Tweelingen regelmatig van baan veranderen, terwijl vrouwelijke Tweelingen in een relatie zich al snel vervelen en op zoek gaan naar een nieuwe partner.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
4.03 (80.67%) 60 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster