Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Stier

Sterrenbeeld: Stier


Element: Aarde. Planeet: Venus.
Eigenschappen: Genotzuchtig, heeft graag de touwtjes in handen, betrouwbaar, met de voeten op de grond, licht provocerend, natuurliefhebber.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Horoscoop Stier

 

Algemene informatie omtrent sterrenbeeld Stier

 

Het element van het sterrenbeeld Stier is de Aarde en de dominante planeet is Venus. De Stier vindt het heerlijk als hij de dingen in het leven kan beheersen. Hij wordt beschouwd als een sensueel type wat zeer dicht bij de natuur staat, maar die ook een neiging heeft om te provoceren. Hij handelt zeer methodisch en heeft in principe een vreedzaam karakter. Hij heeft een zelfverzekerde houding en hij weet hoe hij moet genieten van de goede dingen in het leven. Daar hoort ook een goede maaltijd en een goed functionerende seksleven bij. Men zegt dat Stieren een voorliefde voor luxe hebben. Deze drang naar luxe, comfort en overvloed is voor hen een belangrijke drijfveer in het werk en het leven.

 

Het sterrenbeeld Stier is niet zo snel van zijn stuk gebracht. Ze zijn rustig van aard en er moet wel iets heel bijzonders gebeuren wil hij uitbarsten in woede. Pak je hem bij de horens als hij bezig is met een belangrijke taak dan kan hij emotioneel uit balans raken. En hier kan onze horoscoop Stier waarde toevoegen, want we hebben een Stier horoscoop, die hem in staat stelt om het beste uit zijn leven te halen.

 

Het element aarde in de Stier Horoscoop

 

De basis blijft toch het verlangen naar zekerheid en om deze reden omringt hij zich met mensen die op dezelfde manier denken. Als hij toekomstplannen maakt of een reis gaat ondernemen dan neemt hij daar de tijd voor. Hij houdt ervan om in harmonie met de natuur te leven en hij houdt van de idylle van het platteland. Hij is letterlijk down to earth. Het element aarde zorgt voor de voorkeur voor een ontspannen en rustige omgeving. En hetzelfde element aarde vertegenwoordigt energie, kracht, veerkracht en eerlijkheid. Het element aarde vertegenwoordigt planeet Saturnus en de westelijke hemel.

 

Bovendien horen de kleur zwart, net als de muzieknoot H en het getal 3 in de numerologie bij het element aarde. De stenen onyx, zwart koraal en groene toermalijn, evenals het metaal lood verwijzen naar dit element. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Stier kunnen zich gelukkig prijzen, want het is echt een krachtig sterrenbeeld.

 

Relaties in de horoscoop Stier

 

Relaties voor een heel mensenleven? Hij heeft iets nodig wat fundamenteel is en lang duurt. Hij heeft wat tijd nodig voordat hij zich aan een partner bindt, maar zodra hij dat doet, geldt in principe: “Tot de dood ons scheidt” Hij praat niet alleen over loyaliteit, nee, als hij een huwelijksbelofte doet dan houdt dit een leven lang stand. De meeste mannen – met de nadruk op “de meeste” – met sterrenbeeld Stier zijn hun dierbaren een mensenleven lang trouw. Neem een ​​kijkje in de horoscoop Stier, dan heb je in ieder geval een handleiding voor hoe een relatie lang kan standhouden. Juist daarom is onze Stier Horoscoop helemaal gratis.

 

Stieren vormen sterke banden met familieleden en vrienden. Maar er zijn ook vrouwen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Stier, waarmee zij een hechte vriendschap voor het leven hebben. Als hun gevoelens worden beantwoord, zijn ze bijzonder toegewijd. Echter, als men zijn liefde voor lief neemt of als de liefde minder wordt, dan houden ze toch vol. Denk eraan: de Stier heeft, net als andere sterrenbeelden, ook een lichte kant en een schaduwzijde.

 

De eigenschappen van Sterrenbeeld Stier

 

De goede eigenschappen van de stier

 

Wat hij aanpakt, leidt hij altijd tot een goed einde. Hij neemt vaak de juiste beslissingen want hij is hier slim genoeg voor. Hij kan zich ook goed aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Hiervoor heeft hij de nodige flexibiliteit. Dit is vooral het geval wanneer een nieuwe situatie hand in hand gaat met seks, luxe of andere grote verbeteringen. Aan zijn gezin besteedt hij veel tijd en hij is een gelukkig persoon die graag lacht.

 

Minder goede eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

 

Zijn buitengewone koppigheid is goed te merken als hij zijn eigen ideeën wil realiseren of aan anderen op wil leggen. Met hem samenwerken is voor zijn collega’s soms moeilijk of onmogelijk. Als hij een leidende positie heeft, verwacht hij respect van zijn ondergeschikten. Als hij dit respect niet krijgt, dan is het werken onder een Stier geen pretje meer. In het slechtste geval saboteert hij een project of stopt gewoon met werken.

 

In de liefde zet hij alles in op één kaart, ongeacht welke impact dit heeft op zijn relatie met zijn medemens. Als hij een meerdere heeft die zijn leidende rol geen recht doet dan is hij open genoeg om dit op een botte manier te communiceren.

 

Omgaan met het sterrenbeeld Stier

 

Heb je er ooit een ontmoet?

 

Wat, je hebt nog nooit een Stier ontmoet? Dat kan veranderen als je onze Stier horoscoop er bij pakt, want dan voel je je zeker tot hem aangetrokken. Hier vind je onze horoscoop Stier. Als je regelmatig omgaat met mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Stier, dan kun je zeker bevestigen dat dit betrouwbare mensen zijn. Het maakt niet uit of dit in een liefdesrelatie, een samenwerkingsverband, een vriendschap of een professionele relatie is.

 

De punctualiteit van de stier

 

Stiptheid is erg belangrijk voor een Stier en als iemand zich daar niet aan houdt dan heeft dat gevolgen. Ken je een Stier, laat deze dan nooit te lang wachten en zorg dat je op tijd bent. Of, nog beter: zorg dat je de Stier horoscoop leest want deze kan je helpen om alle facetten van de Stier beter te begrijpen.

 

En dat is onze gedachte! We willen dat alle mensen elkaar tolereren en als onze gratis horoscopen daar bij helpen dan zijn onze inspanningen niet voor niets geweest. Als je ons advies opvolgt, dan lukt het ook met een Stier, van wie wordt beweerd dat hij argwanend is als zijn medemensen niet voldoen aan zijn verwachtingen. Hij kan het dan zelfs zijn geliefde moeilijk maken bij een ruzie. Dit is te wijten aan zijn uitgesproken koppigheid. Hij kan nooit toegeven en dat maakt de omgang met een Stier niet echt gemakkelijk.

 

De liefde in de horoscoop Stier

 

Een trouwe metgezel

 

Wie zich ondanks deze negatieve eigenschap met een Stier inlaat, kan zich verheugen op een trouwe metgezel. Wat hij ooit in zijn hart had, dat is nu voor de partner omdat deze voor 100% op hem kan vertrouwen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over de vriendschap want de Stier zorgt er voor. Hij houdt van het gevoel dat hij nodig is, dus geef hem het gevoel dat hij belangrijk is.

 

Jaloezie en de Stier

 

Maar pas op! De Stier heeft snel de neiging tot jaloezie en dan moet je hem zeker het gevoel van veiligheid geven. Tenslotte is het zo dat je bijna geen betere partner voor liefde, seks en partnerschap kunt vinden. De beste manier om een ​​gezamenlijke en bloeiende toekomst te garanderen is dat je probeert om de Stier te begrijpen en zijn vertrouwen niet te misbruiken. En met de Stier horoscoop kun je hem in zijn kaarten kijken. Of lees de daghoroscoop Stier en je weet waarom jouw Stier vandaag zo’n goede bui heeft.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!