Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Stier

Sterrenbeeld: Stier


Element: Aarde. Planeet: Venus.
Eigenschappen: Genotzuchtig, heeft graag de touwtjes in handen, betrouwbaar, met de voeten op de grond, licht provocerend, natuurliefhebber.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Stieren zijn vreedzaam en systematisch ingesteld. Ze gaan op alle gebieden zelfzeker en ontspannen te werk, en ze genieten met volle teugen van alles wat hen plezier verschaft. Typische Stieren zijn ingesteld op eten en drinken, maar ook op seks en luxe. Vooral voor dat laatste zijn ze bereid om extra inspanningen te leveren. Stieren zijn niet snel boos te krijgen, maar als je ze stoort terwijl ze met iets belangrijks bezig zijn, kunnen ze uit hun emotionele evenwicht komen. Ze streven naar een stabiel leven met stabiele personen in hun omgeving. Het is voor een Stier geen dringende prioriteit om uit te zoeken waar ze naartoe moeten in het leven of waar ze op reis willen; het liefst nemen ze overal de nodige tijd voor. Ze wonen het liefst op het platteland, zodat ze in alle rust ten volle van de natuur kunnen genieten. Aangezien Stieren verbonden zijn met het element Aarde, voelen ze zich het meest op hun gemak in een rustige, natuurlijke omgeving.

Het duurt altijd een poosje voordat een Stier zich op zijn gemak voelt en een relatie wil aangaan. Als ze deze stap echter eindelijk zetten, is de kans groot dat het een levenslange verbintenis is. De meeste mannelijke Stieren blijven hun hele leven trouw aan hun partner en toegewijd aan hun familie en vrienden. Hetzelfde gaat op voor vrouwen die in het sterrenbeeld Stier zijn geboren. Ze zijn erg liefhebbend, maar ze moeten ervaren dat hun aandacht en liefde naar waarde worden geschat. Als ze voelen dat hun partner niet erkentelijk is voor de getoonde affectie, dan zullen ze vroeg of laat een punt achter de relatie zetten.

De horoscoop voor Stieren

Zowat iedereen die in dit sterrenbeeld is geboren, raadpleegt zijn Stier horoscoop hier. Wanneer je maar wil, je vindt je horoscoop – die trouwens gratis is – altijd op tijd en up to date. Onze trouwe sitebezoekers weten dat we één constante hebben waar we niet van afwijken, en dat is een hoge kwaliteit in elke horoscoop. Ook als je nog geen trouwe bezoeker was, mag je vanaf nu uitkijken naar een nieuwe horoscoop Stier elke dag – en je kan je inschrijven op onze nieuwsbrief, zodat je bericht krijgt als je nieuwe Stier horoscoop op je ligt te wachten. Dit geldt ook voor de week- en maandhoroscopen. Een andere manier om up to date te blijven, is door deze website aan te klikken als één van je favorieten. Zo blijf je altijd maar een muisklik verwijderd van je nieuwe Stier horoscoop. Onze astroloog duidt zelf alle horoscopen, ook jouw Stier horoscoop, waardoor ze allemaal uniek zijn. We staan altijd open voor ideeën van lezers, dus ook jouw ingeving of suggestie voor verbetering is welkom. Elke kleine stap in de richting van perfectie is er een in de goede richting. Twijfel daarom niet en help ons om zo’n stap te zetten.

Goede eigenschappen: Stieren maken haast altijd af waar ze aan beginnen. Ze nemen weloverwogen beslissingen, die meestal de juiste blijken te zijn. Ze zijn doorgaans flexibel en passen zich gemakkelijk aan aan nieuwe situaties; vooral als deze luxe, seks of andere aangename voordelen met zich meebrengen! Stieren zijn goedlachs en brengen het liefst van al tijd door met hun familie.

Minder goede eigenschappen: Stieren kunnen erg onbuigzaam zijn als ze hun eigen ideeën willen doordrijven. Ze zijn moeilijk om mee samen te werken. Als hun collega’s hen niet het gevoel geven dat ze de leider zijn, dan kunnen Stieren voor problemen op de werkplek zorgen. Zo kunnen ze weigeren aan de slag te gaan of zelfs een heel project saboteren. Als er liefde in het spel is, kunnen ze erg ver gaan, soms té ver, als ze relaties van anderen gaan verstoren omdat ze de leidende persoon in deze relaties als onwaardig beschouwen.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
3.98 (79.67%) 61 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster