Boogschutter – november 2016

Deze maand heb je nog meer moed dan anders om je ideeën en meningen te opperen. Vooral na 9 november wordt het haast onmogelijk om je gedachten in je hersenpan te houden, zeker als het gaat over politieke of humanitaire gespreksonderwerpen. Ook heb je tot 19 december dat fingerspitzengefühl in onderhandelingen, waarbij je precies aanvoelt dat je datgene mag eisen wat je verdient te krijgen. Misschien intimideert je stem wel wat meer, waardoor anderen gewoon niet nee durven te zeggen tegen je standpunten. Denk eraan dat je ook luistert – en niet alleen praat – in de komende weken, om onnodige conflicten te vermijden.

Na 11 november lonkt ook een prachtige financiële horizon. Je zit tot 7 december in een cyclus die extra inkomsten genereert. Vraag je leidinggevende om een loonsverhoging, of ga eindelijk voor die bijbaan waar je al langere tijd over nadenkt. Rond 14 november mag je resultaat verwachten. Een andere mogelijkheid zijn extra, goedbetaalde freelanceopdrachten.

November eindigt met een nieuwe maan, die op de 29ste in je teken komt te staan. Het zal voelen alsof je een heel nieuw hoofdstuk in je leven aansnijdt, ook al weet je niet precies waartoe het leidt. Zorg dat dit hoofdstuk er eentje wordt dat je in de ban houdt!