Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Vissen

Sterrenbeeld: Vissen


Element: Water. Planeet: Neptunus.
Eigenschappen: Passioneel, gevoelig, energiek en sympathiek.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

Vissen leven graag op een geheimzinnige, diepe en mystieke plaats. Ze zijn vrolijke, rasechte dagdromers en kunnen maar zelden hun dromen verwezenlijken, hoewel hun plannen en ideeën vaak als geniaal worden beschouwd. Ze hebben een rijke innerlijke energie, waar echter maar weinige mensen uit hun omgeving toegang toe krijgen. Vissen willen in de allerlaatste plaats anderen ongelukkig zien; dit maakt hen tot een van de meest zorgzame sterrenbeelden uit de hele dierenriem.

Trouw als ze zijn, blijven de meeste Vissen tientallen jaren op dezelfde werkplek, terwijl anderen al snel van baan veranderen als het hen uitkomt. Ook in hun relaties zijn Vissen stabiel, al vinden sommigen het moeilijk om Vissen écht te leren kennen. Het duurt immers even voordat ze zichzelf blootgeven, en hun ideeën en passies met anderen delen. Vissen kunnen extreem religieus zijn en dit rotsvaste geloof kan andere belangrijke aspecten van hun bestaan naar de achtergrond drukken, denk maar aan hun relaties met familie, vrienden en werk.

De horoscoop voor Vissen

Deze site is voor bijna iedereen met dit sterrenbeeld dé plek om zijn Vissen horoscoop te lezen. Onze horoscopen liggen altijd op tijd klaar en het beste aan de hele zaak is dat ze ook nog eens gratis zijn. Als je onze website al vaker hebt bezocht, weet je al dat we horoscopen van hoge kwaliteit afleveren. Als je echter nog niet bij de trouwe bezoekers hoort, dan zou dat wel eens snel kunnen veranderen, want elke dag ligt er een nieuwe horoscoop Vissen voor je klaar. Bovendien krijg je bij elke nieuwe Vissen horoscoop (ook bij de week- en maandhoroscopen) een melding als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Ook kan je ervoor kiezen om onze site toe te voegen aan je favorieten, zodat je altijd maar een klik verwijderd bent van je Vissen horoscoop. Zoals alle andere horoscopen is ook jouw unieke Vissen horoscoop speciaal opgesteld door onze astroloog. Heb je een ideetje voor onze site, of vind je dat er iets ontbreekt, dan horen we het graag. We zijn namelijk altijd op zoek naar verbetering van de relatie met onze bezoekers, en jij kan ons helpen om dat kleine stapje op de lange ladder te zetten.

Goede eigenschappen: Vissen zijn empathisch en voelen erg mee met anderen die niet het leven kunnen leiden dat ze wensen. Ze willen zorgen voor mensen met een problematische gezondheid en belanden vaak in dramatische situaties zonder erom gevraagd te hebben. Vissen zijn vriendelijk en zorgzaam, al is dit niet altijd zichtbaar, en ze kunnen diep meevoelen met andermans verdriet. Bovendien hebben ze veel creativiteit en fantasie, die echter pas begint te werken als anderen ze inspireren.

Minder goede eigenschappen: Omdat ze zo diep meeleven met het leed van anderen, kunnen Vissen chronisch bezorgd lijken. Soms zijn ze zelfs bezorgd omdat ze niet bezorgd zijn! Deze neiging leidt wel eens tot besluiteloosheid, als Vissen niet weten of de keuze die ze willen maken, wel echt de juiste is. Vissen willen niemand kwetsen en dit maakt het soms erg moeilijk om een definitieve beslissing te maken. Het zijn uitstekende supporters, maar ze moeten niet de leiding nemen. Soms valt het Vissen zwaar om hun opdrachten op hun werk of in de privésfeer tot een goed einde te bregen. Daarom hebben ze nood aan een complementair sterrenbeeld om hun beslissingen uit te voeren.

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!
3.98 (79.67%) 61 votes
banner
Close
Open

Close
Wil je jouw dagelijks horoscoop
ontvangen in jouw inbox?
Vul hieronder hier uw e-mail in
Perfect!
We verzenden het u morgen
Sluit dit venster