Lees je daghoroscoop hier
Home » horoscopen » Vissen

Sterrenbeeld: Vissen


Element: Water. Planeet: Neptunus.
Eigenschappen: Passioneel, gevoelig, energiek en sympathiek.
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis

De Horoscoop Vissen

 

Basisinformatie over sterrenbeeld Vissen

 

Het element is water en de dominante planeet is Neptunus. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen zijn gevoelig, gedreven, energiek en sympathiek. Je leeft meestal in een zeer mysterieuze en mystieke wereld. Hoewel hun plannen en ideeën vaak een vleugje genialiteit hebben, kunnen ze als echte dagdromers moeite hebben om deze plannen te realiseren. Hoewel ze vol energie zitten, houden mensen met het sterrenbeeld Vissen anderen een beetje op afstand en zullen ze hun diepste innerlijk nooit onthullen. De Vis leidt graag een liefdevol bestaan en kan ellende en het lijden van andere mensen slecht verdragen. Doordat de Vis niet makkelijk praat over zijn passies en ideeën, kan hij of zij afstandelijk overkomen op anderen.

 

Vissen pakken alles uiterst zorgvuldig aan waardoor ze op de werkplek worden gezien als zeer betrouwbare werknemers die zelden of nooit van baan veranderen. Als het gaat om relaties met anderen dan hechten Vissen ook veel waarde aan stabiliteit en betrouwbaarheid. Vissen hebben een voorliefde voor religie, maar dit heeft niet altijd een positief effect op de relaties met familie, vrienden of hun carrière.

 

Horoscoop Vissen: De eigenschappen

 

De positieve eigenschappen

 

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen, kunnen zich gemakkelijk inleven in mensen die het slecht getroffen hebben in het leven. Dankzij hun inlevingsvermogen zijn ze in staat om hun medemensen echt te helpen. Zo kunnen ze de meest kwetsbaren helpen en voor hen zorgen, maar het kan hen zelf in lastige situaties brengen. Hoewel je het niet op het eerste gezicht merkt, is de Vis erg zorgzaam en vriendelijk. Als iemand pijn heeft dan gaat hem dat aan het hart en hij voelt de pijn van anderen heel duidelijk diep van binnen. De Vis uit zich op een creatieve en fantasierijke manier, maar hierbij heeft hij wel behoefte aan een trigger.

 

Negatieve eigenschappen in de horoscoop Vissen

 

Zijn positieve eigenschappen, zoals de gave om zich in te leven in andere mensen, leidt er vaak toe dat hij bang lijkt voor zijn medemens. De neiging om iets verkeerd te doen zorgt voor traag en besluiteloos handelen. Hierbij is in principe altijd angst in het spel. Het is dan ook belangrijk om deze angst kwijt te raken.

 

We zijn er van overtuigd dat je persoonlijke horoscoop je kan helpen om een eventuele blokkade op te lossen. Tenslotte wordt de horoscoop voor Vissen zo geschreven dat deze richtlijnen voor het leven van kan geven. Maak dus gebruik van onze gratis service en vraag via het contactformulier een persoonlijke horoscoop aan. Aarzel niet, lieve lezer, maar klik gewoon op de knop “Vissen Horoscoop” en dan zullen we je regelmatig belangrijke informatie sturen die je kijk op de wereld kan veranderen.

 

Nee, wat wij bieden, valt niet in de categorie “onaangename beslissingen”. Wij bieden een goede ondersteuning van je dagelijkse leven. Wij beseffen dat Vissen over het algemeen moeilijke beslissingen uitstellen, maar voor de Vissen horoscoop uit onze aanbieding hoeft dat niet. We willen niet alleen maar uitweiden over het “negatieve”, dat we definiëren als levenservaring. We willen tegen iedereen die geboren is onder het sterrenbeeld Vissen zeggen dat ondanks de zware taken die een Vis moet uitvoeren, hij nog steeds een zeer waardevol mens is. Het is aan de Vis zelf om uit de Vissen horoscoop datgene te halen wat van toepassing is. En voor de terughoudende Vis die geen beslissing kan nemen staan onze medewerkers klaar. Klik hier voor het contactformulier.

 

Andere kenmerken in Horoscoop Vissen

 

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen, worden over het algemeen beschouwd als zeer gevoelige, fantasierijke, filantropische, begaafde zielen die helaas te gemakkelijk kunnen worden beïnvloed door de negatieve “toevalligheden” van deze planeet waarna ze reageren met wanhoop en pijn. In plaats van iets goeds te doen voor zichzelf, ontfermen ze zich liever over het lot van anderen en gebruiken ze hun hart puur om hen te helpen. Ze weten meestal niet hoe ze zichzelf kunnen verwennen. Maar dit kan wel veranderd worden, namelijk met onze Vissen horoscoop.

 

En zo kunnen mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Vissen vertrouwen krijgen in de toekomst. We weten al dat Vissen zeer introverte, rustig wezens zijn die een bepaalde stabiliteit in hun leven nodig hebben om niet te verdrinken in de menigte. Dat is niet zo erg, want als Vissen naar de sterren kijken dan is alles in orde. Het is niet nodig om je altijd te verontschuldigen voor allerlei zaken. Vergeef eerst jezelf en loop niet langer vast in religieuze patronen.

 

De persoonlijkheid van de Vissen

 

Gezelligheid behoort tot een van de opvallende kenmerken van een Vis. Ondanks dat ze af en toe behoefte hebben om zich terug te trekken, houden ze erg van gezelligheid. Sterrenbeeld Vissen sluit graag vriendschappen met uiteenlopende mensen. Bovendien voelt een Vis zich goed in gezelschap. Ze hebben een goede reputatie als een goede spreker en luisteraar en hun uitzonderlijke begrip voor alles en iedereen. Ze zijn vaak een morele en geestelijke steun voor hun medemens. Slechts één ding zijn ze niet! Ze zijn zeker geen leiders.

 

De vis is zo diep als het water

 

Het element van de Vissen is water. En water kan grote dieptes hebben. Vissen zijn diepgaand emotioneel. Deze eigenschappen zijn onmiskenbaar verweven met het denken en handelen van de Vis. De dominante planeet Neptunus maakt Vissen zeer intuïtief en geeft hen een zeer bijzonder en opvallend artistiek talent. In veel culturen, zoals in het christendom, wordt de vis beschouwd als een religieus symbool, die de eeuwige levenscyclus, de ontwikkeling en evolutie van mensen en dieren symboliseert. Wie is geboren onder het dierenriemteken Vissen, heeft dus een diep begrip van de levenscyclus en daardoor een grote emotionele band met alle andere zielen.

 

De zwakke punten van sterrenbeeld Vissen

 

Voeten en het immuunsysteem zijn de zwakke punten van Vissen. Daarom moeten ze niet alleen aandacht besteden aan hun immuunsysteem en de voeten maar ook altijd kijken naar wat de sterren voor hen in petto hebben. Dus lees de horoscoop van Vissen en interpreteer deze zoals bij jou past. We weten al dat Vissen goedgelovige mensen zijn, maar u kunt ervan verzekerd zijn dat we hiervan niet profiteren en dat onze Vissen horoscoop helemaal gratis is. Overigens geven we alle Vissen mee dat zij in hun leven zeker moeten leren om voor zichzelf en voor anderen gezonde grenzen moeten stellen. Meer informatie daarover staat in je persoonlijke horoscoop.

 

Wat is er nog meer te vertellen over sterrenbeeld Vissen?

 

Als onze website, en in het bijzonder onze horoscoop, je goed bevalt, deel dit dan met je vrienden op de sociale netwerken, zoals Twitter en Facebook. Deel dit bericht, of geef ons een “Like”. We staan ook open voor zowel lof als kritiek, dus als je ons iets wilt vertellen, gebruik dan het contactformulier. We zouden het leuk vinden als blij zijn als je nog eens terug komt op onze site om bijvoorbeeld de andere horoscopen te lezen. Tenslotte wensen we iedereen met het sterrenbeeld Vissen het allerbeste toe.

 

Lees ook de dagelijkse horoscoop, weekhoroscoop, maandhoroscoop of jaarhoroscoop voor jouw sterrenbeeld.

 

Klik hier om uw dagelijkse horoscoop lezen!