Maagd – november 2016

Op je werk zal het een drukke maand worden, maar je beschikt gelukkig wel over het nodige uithoudingsvermogen om je door je taken heen te worstelen. Misschien ben je zelfs vastberaden genoeg om jezelf voor op schema te werken en met een verbazingwekkend enthousiasme alle uitdagingen op je lijstje aan te pakken. Denk er echter aan dat je je efficiëntie niet ten koste van je snelheid laat gaan. Normaal gezien zou je dit nooit doen, maar deze mond stuwen de sterren je soms naar dat ongebreidelde enthousiasme dat je net wat anders doet handelen. Een andere mogelijkheid is dat je problemen krijgt met een bepaalde collega. Misschien denken jullie anders over de aanpak van een gemeenschappelijk project, misschien heb je het gevoel dat jij al het werk doet en dat je collega weinig tot niets bijdraagt. Hoe dan ook moet je de situatie bekijken voordat je een gerichte aanpak opstelt.

Op liefdesvlak staan je enorme verbeteringen te wachten in november. Als je single bent, wees dan extra alert tijdens de ontmoetingen die je hebt tussen 11 november en 7 december. Tijdens deze weken staat Venus in je Huis van Romantiek, dus het is best mogelijk dat je hart dan gestolen wordt door een bijzonder persoon.

Ook je familieleven krijgt meer aandacht tijdens de komende maand. Mercurius staat van 12 november tot en met 2 december in de sector van je thuis en verbetert zo de communicatie tussen je familieleden en jou. In dezelfde sector verschijnt op 29 november een nieuwe maan en die zorgt voor een frisse start op het thuisfront – gaat het misschien over een verhuizing?