Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Weegschaal – 2016

Weegschaal – 2016

In 2016 zal je meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen ervaren. Je zal meer kunnen uitrichten dan waartoe je de laatste paar jaar in staat was, maar dit hangt af van de prioriteiten die je stelt. Focus op de dingen in je leven die het meeste waarde hebben. Je relatie kan in gevaar zijn. Pessimisme zal het alleen erger maken, dus geef het tijd. Af en toe komt de oude spreuk ‘Tijd heelt alle wonden’ nog eens van pas. Plan je werk goed aan het begin van het jaar. Op privévlak kunnen er zaken in de weg staan van je professionele werkzaamheden. Liefdadigheid en andere empathische opgaven trekken je aandacht en je mag erop rekenen dat je hieraan de nodige tijd zal besteden. Je kaarten wijzen op een gezonder en meer succesvol jaar dan ooit tevoren.

CARRIERE
Verwacht maar een druk jaar op het werk. Je hebt erg veel energie, waarvan een belangrijk deel in je baan wordt geïnvesteerd. Als je zelf een zaak hebt, dan wordt dit een uitmuntend jaar met veel kansen op uitbreiding. Beoefen je een artistiek vak, dan krijg je de mogelijkheid om je carrière te verbeteren. De eerste helft van 2016 zal jammer genoeg wat ruzie tussen jou en en je collega’s kennen, en er zullen projecten zijn die niet zo vlot worden afgewerkt als je had gewenst. Teamwork is het sleutelwoord om dit jaar mee te starten. Geloof in jezelf, en dan zal het tweede deel van 2016 je ruimschoots compenseren voor het eerste deel.

RELATIE
Het zal dit jaar gemakkelijk zijn om je relatie te onderhouden als jullie nog niet langer dan een paar jaar samen zijn. Als je al jarenlang je hart met dezelfde persoon hebt verbonden, dan kan jullie relatie wel wat strubbelingen ervaren. Behandel je partner niet te impulsief, om hem of haar niet van je weg te drijven. Dankzij je kritische zelfbeoordeling van de laatste tijd heb je het in 2016 een stuk gemakkelijker om de aandacht van het andere geslacht te trekken. Pas echter op je gevoelens, want je brandt gemakkelijk je vingers als je achter je gevoelens aan loopt. De sleutelwoorden voor een goede relatie zijn tolerantie en geduld. Gebruik je partner als een steunpunt. Hij of zij heeft dit jaar veel over en jij krijgt er ook een deel van. Als je single bent, dan moet je niet twijfelen en eropuit trekken om nieuwe mensen te ontmoeten.

GELD
Dankzij je goede, harde werk scheert je economische situatie nieuwe, hoge toppen in 2016. Pas op dat je niet zelfvoldaan en onverantwoord geld gaat uitgeven, en spaar liever wat op. Dit jaar vereist een stabiele economie. Je zal een nieuw budget moeten aanleggen en sneller nee moeten zeggen tegen spontane, onbeduidende aankopen. Later op het jaar kleurt de horizon niet roze, dus denk vooruit en plan je financiën goed in. Wees alert op zwendel en bedrog, kijk altijd goed na of je overschrijvingen en elektronische betalingen goed zijn gegaan. Rond het midden van het jaar worden er aanzienlijke sommen bijgeschreven op je rekening. Zelfstandigen mogen een extra vruchtbaar jaar verwachten.

GEZONDHEID
Over het algemeen ziet je gezondheid er positief uit in 2016. Niettemin moet je blijven focussen op wat stoom afblazen af en toe en het even rustig aan doen. Je lichaam en geest vragen voortdurend om vernieuwing, wat je geestelijk scherp houdt en alle facetten van je bestaan ten goede komt. Tot medio 2016 loopt alles goed; dan duiken er kleine gezondheidsproblemen op. Ze kunnen best met stress te maken hebben. Als je veranderingen had gepland voor dit jaar, blijf dan het hele jaar op hetzelfde elan doorgaan.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis