Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Waterman – 2016

Waterman – 2016

2016 biedt je nieuwe kracht- en energiebronnen. Je schuwt geen enkel middel en wil alles doen om je ideeën en gedachten door te drijven – je gaat hiervoor over lijken. De stand van de planeten zal je dit jaar helpen met nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Je zal in staat zijn om uitdagingen op een heel nieuwe, positieve manier aan te pakken. Er zijn meerdere aanwijzingen dat jouw 2016 artistiek gezien op meerdere vlakken gevuld zal zijn. Je zal nieuwe mensen ontmoeten, die een heel deel van je toekomst gaan innemen. In plaats van dingen goed door te denken, zal je de neiging hebben om overhaast beslissingen te treffen – let hier goed op aan het begin van het jaar. Dan moet je ook focussen op je dagelijkse leven, je baan en je familie. Laat de ontspanning achterwege om deze eerder zware periode heelhuids door te komen.

CARRIERE
Je carrière wordt dit jaar gesteund door het gesternte. Je zal je ambities kunnen bevrijden en je plannen waarmaken. Je inzet op het werk krijgt erkenning van je leidinggevenden, die je de kans zullen geven om vooruit te komen of een loonsverhoging te verkrijgen. De mensen die dat stapje extra willen zetten, krijgen nu de kans om nóg verder vooruit te gaan. Als er op het werk onstabiliteit ontstaat, bijt dan op je tanden, blijf low profile en spreek je niet uit. Aanvaard dit jaar geen aanbiedingen op het werk. Oudere werkcollega’s zullen uiterst behulpzaam zijn, voor jou en voor je carrière. Zorg dat je hun raad opvolgt als je ergens over twijfelt.

RELATIE
In 2016 duiken er nieuwe kansen op in je relatie. Als je single bent, dan staat je een erg actief liefdesleven te wachten, met grote kansen op het vinden van de ware. Zij die al een relatie hebben, mogen wellicht familie-uitbreiding verwachten. In het bijzonder het tweede deel van 2016 zal gevuld zijn met romantiek, en je mag een hoop sensueel genot verwachten terwijl de maanden verstrijken. Pas echter op dat je niet over de schreef gaat en iets doet waar je spijt van krijgt; vooral in de eerste maanden zal de verleiding hiertoe het grootst zijn. Dit jaar is hét jaar om het eens te worden over zaken in je relatie die al lang rondspoken in je achterhoofd.

GELD
Dit jaar wordt een jaar vol geluk, ook al liggen er een reeks moeilijke beslissingen in het verschiet. Volg je buikgevoel en je instinct als je een keuze moet maken. Span je gerust extra in om meer te verdienen. Nieuwe projecten en ideeën zullen in goede aarde vallen. Vooral aan het einde van het jaar leveren je projecten een mooie opbrengst op, maar net dan zal het moeilijk zijn om het geld niet te laten rollen. Het is belangrijk dat je her jaar met een stabiele economische situatie afsluit, dus behoud het overzicht en laat je niet verleiden tot twijfelachtige financiële affaires.

GEZONDHEID
2016 zal je van een tot dusver ongeziene hoeveelheid energie voorzien. De planeten steunen je zowel op fysiek als op mentaal vlak. Het kan lijken alsof de energie in golven komt, maar dit ligt vooral aan je behoefte om beloond te worden. Je inzet zal voor mooie resultaten zorgen; dit kan best het jaar worden waarin je omgeving het meest belang hecht aan je vriendschap. Als je niet op je werk bent, doe het dan rustig aan, het hele jaar door. Let op je mentale gezondheid, want deze is medio 2016 niet bijzonder sterk. Doe niet te gek, houd het rustig en smijt alle negativiteit al in januari van je af. Dit is ook een maand die vraagt om geestelijke vernieuwing.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis