Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Vissen – 2016

Vissen – 2016

Naar grote waarschijnlijkheid staan je in 2016 grote veranderingen te wachten. Zowel persoonlijke als zakelijke projecten die op zich hebben laten wachten, beginnen nu eindelijk vorm te krijgen. Je ambities komen met de dag duidelijker naar voren. In 2016 vinden heel wat dingen hun plaats in je leven, terwijl de de afgelopen jaren gekenmerkt werden door het uitproberen van allerlei dingen en het vechten tegen je verleidingen. Begrijp de invloed van het leven niet verkeerd, ook als dit af en toe hard kan zijn. Dit jaar brengt je het ultieme levensgenot. De planeten zullen je helpen om je verwachtingen ten opzichte van jezelf en je omgeving in te lossen. Wat je ook doet, wijk niet af van je geplande route. In de laatste maanden van het jaar is er zicht op rijkdom en succes.

CARRIERE
Professioneel gezien wordt 2016 een druk jaar. De planeten geven je de kans om je baan uit te voeren en daarnaast tegelijk een project op de lange termijn te starten. Soms kom je er niet uit met je collega’s en leidinggevenden. Doe je best om je professionele relatie met hen niet gaandeweg te laten verslechteren; probeer je eigen inzet objectief te beoordelen. Je creatieve talenten worden de drijvende kracht achter bijna al je succes. Sluit het jaar af met een voorlopig hoogtepunt in je carrière.

RELATIE
Je gaat dit jaar samen met je partner genieten van een relatie waarin meer interesses en ambities worden gedeeld. Met andere woorden: jullie gaan samen door dit jaar, eerder dan ieder voor zich. Verwacht veel stabiliteit in je relatie. Er is zeker een belangrijke plaats voor romantiek in je relatie, maar vergeet niet dat er ook nog andere belangrijke elementen aan zijn. Dankzij je liefdesleven ontwikkel je meer zelfvertrouwen en een nieuwe vorm van zelfvoldoening en zingeving aan je bestaan. Alles welbeschouwd lijkt dit jaar optimisme te bieden over je leven en je liefde. Als je een partner hebt, gaan jullie samen een nieuwe vonk voelen overspringen. Als je single bent, ga dan recht vooruit, zonder compromissen, op zoek naar de ware. Let overigens op de personen die je tegen het lijf loopt. Wees selectief en kom je beloftes na. Ben je single, dan zal het midden van dit jaar erg vrijgevig voor je zijn op het gebied van romantische escapades.

GELD
Je economische situatie krijgt in 2016 een hele nieuwe structuur. Je stelt voor jezelf serieuze financiële doelstellingen op de lange termijn, liever dan snelle verbruiksdoelen. Naar alle waarschijnlijkheid ervaar je een rist onverwachte economische uitdagingen in de loop van het jaar. Houd deze klippen goed in de gaten, want je hebt voldoende economische stabiliteit nodig om ertussendoor te zeilen. Verwacht niet dat het geld je dit jaar op de rug gaat groeien; je zal er hard en doelgericht voor moeten werken.

GEZONDHEID
Zowel je mentale als je fysieke gezondheid lijken wat wisselvallig en onregelmatig te zijn in de eerste helft van 2016. Belast jezelf niet meer dan hoogstnoodzakelijk. Geniet van het leven en ontspan zodra je de kans krijgt. Kijk eens naar binnen bij jezelf, zodat je zeker bent dat je geest in balans is als je het nieuwe jaar aanvat. Anders moet je dit in orde brengen voordat het gevolgen krijgt voor je welbevinden. De tweede helft van het jaar belooft de stand van de planeten een goede gezondheid met zich mee te brengen. Houd je gevoelens onder controle en laat je niet gaan in situaties die je van gedachte kunnen doen veranderen. Benut je energie om positieve dingen te doen, die zoals je weet jezelf kunnen versterken.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis