Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Tweelingen – 2016

Tweelingen – 2016

2016 wordt het jaar dat je eindelijk je dromen en ambities echt tot leven ziet komen. Neem je geliefden mee op nieuwe avonturen en geniet zo goed mogelijk van elkaars aanwezigheid. Er liggen beloningen in het verschiet, maar onthoud: eerlijk duurt het langst. Gemiste kansen blijken niet helemaal buiten handbereik te zijn, hoewel je dit wel dacht. Gebruik dit jaar om in jezelf te kijken. Laat het licht uit jou komen, in plaats van het enkel op te nemen. Houd een oogje in het zeil bij je financiën en ga voorzichtig te werk in je relatie. Laat je beter kennen aan anderen. Wees de persoon die je écht bent, in plaats van iemand anders.

CARRIERE
Je gaat maar langzaam, maar wel standvastig door 2016. Je stabiele werk met veel inzet zal ongetwijfeld resultaat opleveren. Qua carrièrekansen moet je geduldig zijn, want niet alles gaat aan het tempo dat je jezelf zou toewensen. Teamwork en vertrouwen in je collega’s of partners zijn de sleutelwoorden voor dit jaar. Denk aan het team, het partnerschap en het werk voordat je aan je eigen ambities denkt. Als je je smijt, wordt 2016 een boerenjaar voor je carrière.

RELATIE
2016 brengt een verdieping en emotionele rijkdom met zich mee. Dit jaar bent je meer toegewijd aan je huis en je geliefden dan vorig jaar. Voor jou wordt de uitdaging: vermijden dat je ego schade berokkent aan je relatie. Gebruik de wijsheid die je hebt opgedaan om je relatie in de goede richting te sturen. Leg je carrièreambities even aan de kant. Je zal ervaren dat een relatie nooit perfect is, maar als je dit beseft, kan je je relatie voeden en koesteren zoals ze is. Als je geen partner hebt, dan moet je dit jaar sluw te werk gaan om er eentje voor de lange termijn aan de haak te slaan. Al laten de planeten je gemakkelijk geloven dat je op een roze wolk zit, je mag verwachten om op elk moment plots weer met de voeten op de grond te staan. Je zal emotioneel gezien dit jaar net zoveel geven als krijgen.

GELD
Economisch gezien ziet 2016 er beter uit dan vorig jaar. Dit houdt echter niet in dat je kan doen wat je wil. Je kooplust onder controle houden wordt een mooie uitdaging; je zal leren om enkel het hoogstnoodzakelijke te kopen als je eigenlijk zin hebt om de winkels leeg te halen. Aan het einde van 2016 schijnt er een beter daglicht en dan kan je spontaner inkopen doen. Wat er ook gebeurt aan het begin van het jaar, houd je aan je budget. De planeten kunnen je ertoe drijven om elke cent op te potten – vergeet echter niet om af en toe – maar niet vaker! – jezelf eens te verwennen. Er liggen risicovolle en bedrieglijke verleidingen in het verschiet. Als je hieraan toegeeft, schrijf je jezelf in de rode cijfers. Reken dit jaar op financieel vlak op de volledige steun en zorg van je familie en vrienden.

GEZONDHEID
Je gezondheid lijkt in 2016 erg wisselvallig te zijn, zowel fysiek als mentaal. De ene maand voel je je als een vis in het water, de maand erop ga je door een diep dal. Er is dit jaar een verbetering van je eetgewoonten in het vooruitzicht, maar je moet een hoop energie spenderen om je doelen te bereiken. Onderschat het effect van je eten niet op je humeur en je mentale welbevinden. De stand van de planeten vertelt ons dat je in de gevarenzone van de infecties bent beland. Vermijd daarom in elk geval de situaties en plaatsen die je gezondheidsrisico’s verhogen. Zorg voor je lichaam alsof je de butler van een paleis bent, houd het het hele jaar rein en vrij van bacteriën.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis