Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Stier – 2016

Stier – 2016

2016 wordt een jaar met de nadruk op de sociale aspecten, familie en vrienden. Het sleutelwoord in bijna elk opzicht is harmonie. Je zal deze harmonie met open armen ontvangen, want ze is al te lang weg geweest. Ondanks tegenslagen lukken de meeste dingen je wel dit jaar. Er is genoeg om op te letten op alle fronten: reizen, werk en liefde vragen allemaal om aandacht. Daarvoor heb je de hulp van je naaste omgeving en je geliefden nodig, zodat ze je bijstaan als de druk te groot wordt. Rond het midden van het jaar kan de druk zo hoog zijn opgelopen dat je eraan toegeeft en de leiding aan anderen laat, maar je zal al snel weer het roer in handen nemen. Je langetermijnplannen moeten niet worden beïnvloed door een korte zwakke periode. Je gebrek aan verantwoordelijkheid en inzet hebben voor angst en bekommernissen gezorgd, maar in 2016 wordt dit anders; zowel privé als op het werk. Gebruik dit jaar om aan jezelf en aan alle anderen te bewijzen dat je de rode draad hebt teruggevonden én dat je de wilskracht hebt om deze te blijven vasthouden.

CARRIERE
Je creativiteit wordt in 2016 je drijvende kracht. Neem de nodige risico’s om je creatieve doelen te bereiken, en je zal er rijkelijk voor beloond worden aan het einde van het jaar. Laat de kansen die je krijgt je niet ontglippen, want ze komen niet vanzelf nog een keer aandraven. Dit jaar is ook het juiste jaar voor een professionele en financiële vooruitgang. Of dit een loonsverhoging inhoudt of eerder nieuwe activiteiten, kan je alleen zelf bepalen. Probeer samen te werken met je collega’s om in elke opdracht de vooropgestelde lat te bereiken. Ben je werknemer, dan ziet je carrière er dit jaar goed uit. Zelfstandigen daarentegen zullen de tanden op elkaar moeten zetten om de gewenste resultaten – of beter – te halen.

RELATIE
De kansen op een compleet liefdesleven zien er in 2016 goed uit. Houd je focus dit jaar op het welbevinden van je partner en hoe je dat kan onderhouden, dan plukken jullie hier samen de vruchten van, en wel heel toepasselijk in de herfst. Voor de personen die zich nog niet aan een ander hebben gegeven, zijn er ook mooie kansen op een nieuwe romantische relatie. Deze kan ontstaan uit een vriendschap die gaandeweg ontwikkelt tot meer. Medio 2016 lijkt echter ongelukkig te worden op liefdesvlak. Er is sprake van misverstanden en obstakels, die jij en je (potentiële) partner niet meer in de hand hebben. Mogelijk gaan jullie elk je eigen weg, maar de passie zal jullie naar het einde van het jaar weer naar elkaar toe sturen. Probeer niet overhaast te werk te gaan in je relatie. Hoe beter jullie het voor de zomer hebben, hoe beter het erna ook zal worden.

GELD
Dit jaar krijg je echt greep op je economie. Je ontwikkelt een beter inzicht in je verbruik en je uitgaven. Op zakelijk gebied groei je en je lijkt het einde van het jaar in te gaan met minder in je spaarvarken. Zorg dat je op elk moment de controle over de komende maanden behoudt en zet opzij wat je maar kan missen. Zo kan je onverwachte uitgaven opvangen. Wees voorzichtig bij het aangaan van leningen. Je mag een aantal erg moeilijke investeringsbeslissingen verwachten.

GEZONDHEID
2016 wordt een jaar met een goede gezondheid, een gezonde levensstijl en een goed humeur. Je barst van de energie aan het begin van dit jaar, en dat blijft maar doorgaan. Je zal merken dat je omringd bent door optimisme en dat maakt het veel gemakkelijker voor je om een hoop keuzes te verwerken. Houd wel je lichaam en geest in evenwicht, zodat je niet halverwege spaak loopt. Onderhoud je conditie voldoende – beweeg, vermijd stress als de potjes dreigen over te koken. En tot slot nog een erg belangrijke opmerking: maak eindelijk eens komaf met je slechte gewoonten.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis