Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Schorpioen – 2016

Schorpioen – 2016

Dit jaar brengt ontzettend veel kansen met zich mee, die overal in je leven opduiken. Vooral het op touw zetten van een speciaal project of een nieuw initiatief waar je veel succes mee oogst, wordt gemakkelijker dankzij de stand van de planeten. Net zo goed helpt het gesternte je om een aantal bijzondere dingen, waar je je hele leven al over piekert, te ontcijferen. 2016 wordt een goed jaar om grote veranderingen in je leven te ondernemen, als ze tenminste veelbelovend lijken. Binnen in je heerst rust en stabiliteit, die bijna niemand kan verstoren. Gebruik dit jaar om je innerlijke demonen te bestrijden en op de juiste manier uit te bannen. Als je een kunstenaar in je hebt, dan wordt dit jaar uitzonderlijk goed.

CARRIERE
2016 ziet er goed uit voor je carrière, maar er valt ook een portie tegenslagen te verwachten in de loop van dit jaar. Niet alles wordt je altijd gegund en er zijn personen die zullen proberen om je plaats in te pikken. Dit jaar moet je harder moeite doen dan anders om je positie te behouden. Als je ervoor kiest om in zee te gaan met nieuwe ideeën, zal je ze voortdurend moeten opvolgen om er een succes van te maken. Tijdens de tweede helft van het jaar beginnen je projecten écht te bloeien. Als je alles maar onder controle houdt, krijg je er dit jaar genoeg beloningen voor terug om er ook de volgende jaren van te profiteren.

RELATIE
Je romantische relaties zijn dit jaar mooi in balans. Zorg dat je je gevoelens uitspreekt tegen je geliefden. Als er al langere tijd onrust heerst in je relatie, dan is het een erg goed idee om al aan het begin van dit jaar dit onderwerp aan te snijden. Kijk eens in eigen boezem en tref de beslissingen waarvoor je niet over één nacht ijs gaat, zeker als je lang hebt getwijfeld of je partner wel de ware is. Neem echter enkel een besluit als je geest vrij is van andere zorgen en stress. Ben je single, dan komt de prins – of prinses – op het witte paard voorbijgereden. dit jaar kan catastrofale gevolgen hebben als je je beloftes niet houdt.

GELD
Financieel gezien wordt 2016 niet echt een jaar om naar uit te kijken. Gewoonweg genoeg geld overhouden kan al moeilijker zijn dan normaal. Als het even kan, begin dan al in januari met sparen voor de rest van het jaar, als de magere tijden er aankomen. Dit is niet evident, want je bent al snel geneigd om meer geld uit te geven dan je dit jaar hebt. Blijf weg van alle soorten risicovolle investeringen, hoe verleidelijk de voorstellen ook geformuleerd zijn. Houd het hoofd koel in je privé-economie en behoud de greep over je budget.

GEZONDHEID
In 2016 mag je een heel normale gezondheid verwachten. Er zullen wat kleinere kwaaltjes zijn, maar die overwin je met gemak. Laat fysieke aandoeningen echter je geest niet aantasten. Woeker niet met je energie en blijf optimistisch ingesteld over je leven van alledag. Word pas actief als de activiteit die daarom vraagt, je ook gelukkig maakt. Ken je fysieke grenzen en steek ze voor niets of niemand over. In januari moet je één specifieke verandering of een nieuwe uitdaging in je eetpatroon verwerken. Je zal merken dat eten de sleutel naar een gezonde psyche en een dito lichaam is. Hoe verder je vordert in 2016, des te beter wordt je gezondheid.

Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis