Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Ram – 2016

Ram – 2016

In de loop van 2016 kom je dichter bij je doelen. Dit jaar brengt rijkelijk veel mogelijkheden met zich mee om je waarden en je doelstellingen, zowel privé als professioneel, dieper te verankeren. Alles welbeschouwd gaat alles in de goede richting voor jou, maar houd wel een scherpe focus op je familie en je liefdesleven. Beide kunnen in de loop van het jaar voor uitdagingen zorgen. Als je je impulsieve acties niet in bedwang houdt, kan dit voor problemen zorgen. Neem de nodige tijd om in jezelf te kijken voordat je een besluit neemt; niet enkel op het vlak van familie en relaties, maar ook in je carrière en je financiën. Als je je sympathie, aanpassingsvermogen en geduld kan uitoefenen, ga je een succesvol 2016 tegemoet.

CARRIERE
2016 brengt professionele vooruitgang met zich mee, maar het vergt wel een grote inspanning van je. Je zal al je energie goed kunnen gebruiken, en je moet sluw te werk gaan. Met betrekking tot leidinggevenden en collega’s hoor je je af en toe eens op te stellen en vast te houden aan je mening, ook als dit in de verkeerde aarde lijkt te vallen bij iedereen. Als je zelfstandige bent, mag je een mooi 2016 verwachten; meer bepaald de tweede helft van het jaar.

RELATIE
Je liefdesleven zorgt in 2016 voor meer dan genoeg tevredenheid en spanning. Als je een relatie hebt, dan krijg je de kans om deze te verstevigen en nog dichter bij je geliefde te komen. Ook als je nu nog niet inziet dat dit mogelijk is, moet je hier rekening mee houden. Het draait allemaal om het glas dat halfvol is; hoe meer je de zaken positief bekijkt, hoe gelukkiger jij en je partner gaan worden. Koester de warmte van binnenuit en probeer geen probleem te maken van onbenullige meningsverschillen. Je zal met de romantiek in je achterhoofd gaan plannen. Bedenk dat vrijheid de sleutel naar loyaliteit en vertrouwen is. Als je single bent, dan wordt 2016 eerder een turbulent jaar met meerdere kansen. Als je je kaarten goed uitspeelt en leert van je fouten, dan kan je naar het einde van het jaar eindelijk de ware ontmoeten.

GELD
Je lijkt in 2016 geluk te hebben in de economie. Op elk financieel gebied sla je je er probleemloos door, het hele jaar lang, en dat levert op in het vastgoed en in relevante investeringen. Verdeel je bezittingen op een verstandige manier en ga constructief aan de slag. Rond het midden van het jaar moet je nog eens extra naar je budgetten kijken; als alles volgens plan verloopt, kan je verder op hetzelfde spoor. Anders moet je een paar stappen achteruit zetten en je richting en tempo opnieuw gaan evalueren. In dezelfde periode kunnen er grote, onverwachte uitgavenposten ontstaan, waarmee je rekening zal moeten houden in je planning.

GEZONDHEID
Maakt je geen zorgen als 2016 wat moeizamer start dan je had verwacht. Na de eerste maanden komt je energie eindelijk weer op peil. Je vastberadenheid werkt goed, maar vergeet niet je energie verstandig te verdelen tussen de vele doelen die je in het leven hebt opgesteld. Vooral regelmatige fysieke activiteiten zoals sport, dans en fitness verdienen een deel van je energie. Ga je energie niet verspillen aan banale dingen die je op je weg tegenkomt. Typisch gezien is het bij deze dingen dat je ketting eraf gaat. Waardevolle energie wordt gebruikt voor dingen die je ofwel niet kan veranderen, ofwel niet in je vizier moet nemen, en daardoor de rest van je bestaan mank blijven lopen. Houd het hoofd opgeheven en verlies nooit je focus in het leven.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis