Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Maagd – 2016

Maagd – 2016

Je moet in de loop van 2016 in staat zijn om je levensambities op een rijtje te zetten. De privékant en de professionele kant van je leven kunnen steun bieden aan elkaar. Laat dit echter niet te vaak gebeuren, want het kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. Je zal druk bezig zijn met het afsluiten van bepaalde projecten in de loop van het jaar. Besteed er voldoende tijd aan, zodat ze degelijk worden afgewerkt en je later geen stress meer bezorgen. De resultaten zullen je dan gegarandeerd tevreden stemmen. In je bestaan mag je een aantal veranderingen verwachten; houd de focus echter op je familie en vrienden. 2016 zal je tonen dat er niets belangrijker is dan zij.

CARRIERE
Je professionele activiteiten zullen in 2016 meer innemen dan in 2015. Veel hangt echter af van het soort werk. Ben je werknemer, dan zal je het drukker hebben dan als zelfstandige. Je zal nieuwe contacten leggen die deuren kunnen openen voor je carrière. De relatie met je collega’s en leidinggevenden wordt dit jaar beter dan vorig jaar. Wat betreft je werk in tastbare zin kan je gemakkelijk anderen inspireren. Behoud echter je goede werkinzet en laat de complimentjes niet naar je hoofd stijgen.

RELATIE
2016 wordt een spannend en interessant jaar voor je wat betreft romantiek en liefde. Je moet zeker met meer dingen rekening houden dan vorig jaar. Heb je een relatie, dan mag je grote veranderingen verwachten; het lijkt erop dat jij en je partner een nieuw vertrouwensniveau bereiken. De sleutel naar een goede relatie zit verstopt in eerlijkheid en bescheidenheid. Het is een goed idee om erg fijngevoelig de behoeften en wensen van je partner aan te pakken. Communiceer open en eerlijk, zodat alle gevoelens van twijfel en wantrouwen tussen jullie geen grond van bestaan meer hebben. Tegelijk is het ook belangrijk dat je jezelf tevreden houdt.

GELD
Het geld komt snel dit jaar, en verdwijnt aan dezelfde snelheid. Het kan moeilijk worden om geld te sparen in 2016. Bijt op je tong als het over je uitgaven gaat. Een extra kijkje naar je budget kan zeker geen kwaad; misschien moet je alles wel omgooien? De verleidingen liggen op de loer en ditmaal zijn ze moeilijk te weerstaan. Je zal erg verstandig moeten zijn om regelmatige shoptochtjes te vermijden. Ondanks alles zullen de planeten ervoor zorgen dat het jaar eerder goed dan slecht eindigt.

GEZONDHEID
In 2016 lijkt je gezondheid buitengewoon goed. De eerste helft van het jaar is gevuld met goede momenten en je humeur kan niet stuk. Je hebt ook energie te over; je zou dit overschot kunnen gebruiken om je fysieke toestand te verbeteren. Medio 2016 zal je een zware vermoeidheid voelen, vooral veroorzaakt door complicaties in de privé- en werkaspecten van je leven. Verzorg jezelf in deze periode om te vermijden dat je al te gemakkelijk het hoofd aan deze dip biedt. Later op het jaar kom je op volle kracht terug, maar zorg ervoor dat je je krachten spaart voor de dagen die nu nog onzeker zijn.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis