Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Leeuw – 2016

Leeuw – 2016

2016 verloopt in grote lijnen zonder problemen, dankzij de stand van je planeten. Je kan opzienbarende stappen vooruit zetten in het leven. Focus al je energie op het bereiken van je doelen voordat 2017 begint, vooral als je ambities hebt op artistiek of creatief vlak. Bekijk je omgeving realistisch en onderscheid de werkelijkheid van alles wat niet echt reëel te noemen is. Pas op dat je niet te ongeduldig bent, zowel privé als op het werk, en probeer in de moeilijkste uren nog altijd jezelf in toom te houden. Af en toe een compromis sluiten is niet verkeerd, wees er niet bang voor. De mensen rondom je zijn blij met je, er zijn geen drama’s te verwachten. Het is een jaar zoals je hoopt en verwacht.

CARRIERE
In 2016 kan je een aantal professionele tegenslagen te verwerken krijgen. Het kan draaien om het opstarten van eigen projecten, of om collega’s op je werk die minder toegeeflijk zijn dan gewoonlijk. Zorg dat je geen taken op je bord krijgt, en als er toch zijn, werk ze dan snel en ordelijk af. Het hele jaar door moet je voorzichtig en professioneel zijn ten aanzien van je leidinggevenden, ook als anderen dit niet kunnen opbrengen. Midden dit jaar krijgt je carrière een deukje, maar wat je niet doodt, maakt je sterker – houd dat in je achterhoofd. Aan het einde van dit jaar staat je een grote verandering op professioneel vlak te wachten.

RELATIE
2016 brengt jou en je geliefde dichter bij elkaar. Je toont een verbluffende eerlijkheid ten opzicht van je partner; jullie zullen open kunnen praten over jullie gevoelens. Let er wel op dat je niets zegt dat je niet kan terugnemen. Als je het toch doet, moet je er de gevolgen van dragen, zowel positief als negatief. De communicatie tussen jullie is beter dan ooit en de planeten regelen de ruime porties romantiek en passie. Bovendien belooft dit jaar wederzijds vertrouwen en geluk in jullie relatie. Toon attent gedrag en geef je partner niet de kans om je te gaan verdenken van verkeerde dingen. Het belangrijkst van al is dat jullie dit jaar dichter naar elkaar toegroeien.

GELD
Dit jaar zien je financiën er goed uit, maar kijk uit voor een periode rond de zomer met veel frustratie. Hard werk en een verstandige ordening van je prioriteiten zijn de twee sleutelwoorden voor een goed en stabiel economisch jaar. Dit kan een uitdaging voor je vormen, want de stand van de planeten verleidt je om te veel te verbruiken en onbenulligheden te kopen. Houd dit altijd in je achterhoofd als je in de bekoring komt om weer iets te kopen, anders loop je geheid problemen op. 2016 is een jaar rijk aan goede economische adviezen van je vrienden en familie. Je zal er niet alleen voor staan, mocht je in financiële onstabiliteit terechtkomen.

GEZONDHEID
Goed nieuws valt dit jaar te verwachten voor je gezondheid. De planeten staan zo dat ernstige ziektes geen kans maken, maar kleinere kwaaltjes kunnen niet worden vermeden. Het belangrijkste dit jaar is de energie; je zal ervan overlopen. Mentaal gezien is je gezondheid op en top, maar rond november of december kan een onbekende oorzaak je ongelukkig maken. Eet gezond en blijf in vorm, vooral aan het begin van 2016. Ken je lichaam en weet wat je mentaal aankan.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis