Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Kreeft – 2016

Kreeft – 2016

In je privéleven en op economisch vlak komen er in 2016 grote veranderingen aan. Voorlopig zal je veel succes oogsten in elk initiatief dat je neemt. Rust niet te veel op je lauweren, want er komen bijzonder sterke verleidingen aan die je uit koers kunnen slaan. Houd rekening met de goede dingen in het leven en laat ze niet wegglippen. Dit jaar wordt een creatief jaar waar je zeker met veel plezier aan zal terugdenken. Je intellect krijgt steun van de planeten – ze zullen ervoor zorgen dat je een hoop relevante kennis opdoet. Alles welbeschouwd wordt het een stil, rustig jaar. Aarzel niet om op te treden als je iemand anders kan helpen.

CARRIERE
Je professionele werkzaamheden tonen veel potentieel in 2016. Op je werk ben je echt één team samen met je collega’s en leidinggevenden. Teamwork wordt het sleutelwoord voor zakelijk succes. Het is absoluut het juiste ogenblik om na te denken over je carrière en je ambities. Je projecten gaan er stabiel op vooruit en eindigen op het gewenste niveau. Het is best mogelijk dat je de drang voelt om het roer om te gooien in je carrière. Volg je gevoel en waag de sprong als de kans zich voordoet. Houd stevig de controle over je prioriteiten op het werk.

RELATIE
De liefde toont veel goeds dit jaar, maar er is één periode dat je je hopeloos verloren zal voelen. Je bent dan geneigd om een doorslaggevende keuze te maken, maar het is o zo gemakkelijk om dan aan het verkeerde eind te trekken. Houd je gevoelens in het oog. In de eerste helft van 2016 ervaar je ontzettend veel passie en romantiek. Dit is de periode om loyaal te zijn aan je partner en dit ook te tonen, zodat hij of zij volledig op je kan vertrouwen. De tweede helft van het jaar wordt in grote lijnen ook een aangename en probleemloze periode. Het is niet duidelijk wanneer de donkere wolken boven je samenpakken. Leun niet al te gemakkelijk achterover als anderen hun zegje doen over je relatie. Zeg op tijd waar het op staat en vermijd de complicaties die je ontwikkelt als je je niet uitspreekt.

GELD
In 2016 is je economie mooi in balans. Je hebt alles onder controle dankzij je eerdere persoonlijke ontwikkeling. Het wordt gemakkelijk om je budget te beheren, maar de verleiding tot dure en onnodige aankopen blijft bestaan. Geef hier niet aan toe. Houd je prioriteiten glashelder in je achterhoofd en geef niet toe aan de fascinatie voor andermans luxeleventjes. Dit jaar biedt veel geluk in investeringen, maar spring niet zomaar op een trein waarvan je niet weet waar hij naartoe rijdt. Spaar je geld op, want de komende jaren zijn niet zo vet als dit jaar.

GEZONDHEID
Voor je fysieke én je mentale gezondheid is 2016 een goed jaar. Dit jaar zal een stuk beter verlopen dan vorig jaar. Je hebt tijd zat om te genieten van je bestaan en om het evenwicht te vinden tussen de hectiek van alledag en de huiselijke gezelligheid. Ondanks een bovengemiddeld jaar loop je in de tweede helft van 2016 tegen een groot probleem aan; je gezondheid krijgt een serieuze klap. Het kan draaien om een aandoening aan je spijsvertering of je zenuwstelsel. Als je de kans wil grijpen om deze klip dit jaar vlotjes te ronden, moet je erg goed op je eetgewoonten letten en je lichaam in vorm houden. De tweede helft van het jaar is het geen slecht idee om wat plezier en comfort op te offeren aan inzet voor een stabiele en goede gezondheid, zonder ziektes.

Kreeft – 2016
4 (80%) 1 vote[s]
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis