Lees je daghoroscoop hier
Home » Jaarhoroscoop » Boogschutter – 2016

Boogschutter – 2016

Je creativiteit en andere talenten komen in 2016 tot uitdrukking. Ze zullen je erkenning opleveren. Net zo goed wordt dit het jaar waarin je je vaardigheden zo weet te ontwikkelen dat ze je tevredenheid over je eigen leven vergroten. Je zal rijkelijk genoeg tijd en vrijheid hebben om je omgeving deze vaardigheden te tonen. Dit kan echter wel een negatieve invloed op je persoonlijke verantwoordelijkheid hebben. Focus niet te veel op je eigen behoeften, ook al lijkt het de juiste keuze. Luister naar de mensen in je omgeving en blijf je vizier op je doelen richten. Dit jaar zullen ze een hoop goede raad voor je te veil hebben. Alles welbeschouwd krijgen alle aspecten van je leven een duwtje in de goede richting. Sta er niet naar te kijken al dit zich allemaal rondom je ontvouwt, maar doe je uiterste best om van elke dag eentje te maken die meetelt.

CARRIERE
Je harde werk en zakelijke ambities hebben in 2016 positieve gevolgen. Dit jaar bevat ook vooruitgang op carrièrevlak en dit kan soms hectisch overkomen en een hoop engagement en eerlijkheid van je eisen. De eerste helft van dit jaar draait om het stabiliseren van je positie op het werk, en het voortzetten van je goede werkzaamheden. Het is best mogelijk dat je wat dat laatste betreft, onzeker bent geweest, maar die onzekerheid is nu van de baan. Er zullen nieuwe mogelijkheden ontstaan die ook een beter economisch potentieel in zich hebben. Ondanks nieuwe contacten en kennissen moet je niet van koers wijzigen zolang je op voorhand niet goed en uitgebreid hebt nagedacht. Als je een eigen zaak hebt, dan is vooral het tweede deel van 2016 interessant en lucratief voor je. Wees voorzichtig en scherpzinnig op het vlak van teamwork.

RELATIE
2016 wordt een jaar met een stil liefdesleven zonder complicaties. Je partner en jij hebben ruim de tijd voor elkaar. Alle angst en bekommernissen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met een beter begrip voor elkaars noden, en een diepere toewijding voor elkaar, ziet 2016 er nu al goed uit. Je zal gemakkelijker je gevoelens kunnen uiten en dit ook sneller van de ander accepteren. Als je single bent, dan wordt dit jaar hét jaar om je te settelen en een serieuze relatie voor het leven aan te gaan. Kijk maar uit naar een jaar met veel positieve spanning en meer affectie dan vorig jaar.

GELD
De planeten zegenen je in 2016 met een groot economisch potentieel. Je krijgt de kans om je situatie te verbeteren en je financiën in de loop van het jaar te stabiliseren. Vermijd excessief verbruik en zoek een manier om geld te (be)sparen. Om te beginnen heb je nood aan een helpende hand van een goede vriend. Benut dit jaar om oplossingen te vinden voor kleine en grote economische probleempjes die je de laatste jaren hebben lastiggevallen; je zal ze gemakkelijk van de baan krijgen in 2016.

GEZONDHEID
Met een goed humeur en dito gezondheid ligt het pad van 2016 voor je open. Het hele jaar lang zal je ruim voldoende energie en optimisme te veil hebben. Als je je aan je eetpatroon houdt en blijft bewegen als het nodig is, vermijd je gezondheidsproblemen. Je gezondheid kan dit jaar wat lijden onder de inname van vet en vooral pikant voedsel. Vermijd chili waar mogelijk. In de zomer loop je vooral het risico om de controle te verliezen en een paar stappen in de verkeerde richting te zetten. Neem de handschoen op, want dan kom je zeker beter voor de dag dan vorig jaar. Dé manier is sport of een andere vorm van conditietraining.

Rating
Ontvang uw elke dag uw dagelijks horoscoop hier in jouw inbox - gratis